tiistai 1. heinäkuuta 2008

Kevyttä elämää ;) ..

Ku kesä kerta on ,niin nautitaan päivittäin uusista kukkakimpuista . Tämän keräsin tuolta tien poskesta ku pojan kans käytiin pikku lenkillä . Tunnistaako muuten kukaan tuota valkosta kukkaa ? Itelle se oli ihan uus tuttavuus, kaunis sellainen :)Näitä leivoksia "leivoin" eilen sohvalla ,samalla ku katoin illan leffaa .. ja näillä nyt sit kestää herkutella . Mul on aina kausiluontosta tuo "kurppaus" (eli koukkujen ja puikkojen kilistely) , tällä erää se kesti sit kahen kerän verran :)
Yritän ny teil kovasti näyttää et elämäntaparemonttiin on alettava . Eli pupunruokalinjalle pyrittävä , vieläkö jollakin konstilla sais noi fetat karsittua tuosta päältä ..(kauhee ko tuo määrä näyttää paljolta , ja ei muuten oo sitä kevyintä merkkiäkään :/ ) Kulhon muuten löysin eräästä halppiskaupasta , en niin kauheen ruusu fani oo ,mut oli niin kivan kesänen et kotiin pääty .


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kukkakimppu! Toi valkoinen kukka on mullekin ihan vieras. Itsekin poimin tänään ojan penkalta matkan varrelta kukkakimpun...puna-apilaa ja päivänkakkaroita!!
Ihania nuo sinun leivokset :)

maiju kirjoitti...

Nuo leivokset ovat supersöpöjä - ehkä talvella kokeilen itsekin, jos virtaa riittää. Aika hassua, että satuit kirjoittamaan tuosta kevyemmästä elämästä - mulla samoja mietteitä blogissa. Ihania kukkia, toivottavasti kestävät maljakossa muutaman päivän!

Veera kirjoitti...

Voi maano sinun leivokset vei minun sydämen mennessään. :D Niin ja ensi viikon torstaiksi suunnitellaan avajaisia. Toivottavasti pääset paikalle!

maano kirjoitti...

veera - kiva kohta pääsee sit putiikkiin ihan livenäki :) . meil on suunnitteilla loman tynkänen ei viel varmuutta millon , mut jos maisemis niin ilmanmuuta tulen katsastaan ;)

Tarja kirjoitti...

Tuo sinun salaattikuppi on kyllä niiiiiin ihana ja salaattikin kyllä kelpaisi fetoineen päivineen.Nam!