maanantai 30. kesäkuuta 2008

Huolikeinun suomiversio ...

Jälleen keli on yhtä arvontaa , sataako vai ei :( .. Kun pihalle ei nyt sit mennä, päivittelen teille joitain kuvia kuitenki tuosta meän terassilta . Tässä pieni kasvihuone jonka ostin talvella ikeasta . Joutuhan hänki sit valkosen maalipeiton alle ja tuntemaan hiekkapaprun hipiällä . . Nyt se nököttää meän terassi pöydällä ja hoivaa pikkuisia laventeleita ja krassin poikasta :)
Tämä naulakko puolestaa kotiutu meille joku vuosi sitten .. lenkkireissulta . Eli puhas löytö , oli hyljätty semmoselle puujätekaatiksen reunalle ( ..älkää ny luulko et meikä kiertelee kaatiksia(kin) ..)..
Tässä puolestaa vilvotellaan saunan jälkeen iltaauringon lämmössä .. No joo . oikeesti mää olisin halunnu semmosen "oikeen" amerikan huolikeinu (eix ne leffoissaki aina pura sydämen surut tuollasessa keinussa ) mut ku ei löytyny kerrassaan mistään .. ja en kuitenkaan raskinu alkaa ostaan pihakeinuu, josta olis se teline jääny käyttämättä ... eli olkoon tää ny sit huolikeinun suomi versio .. Yhdessä tuumin tuon armaan kanssa me sit tää väkerrettiin :) .

10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tosi kauniita asioita teidän kuistilla. ja oikeasti voi törmätä vaikka miten kivoihin hyllyihin kun jaksaa hieman tonkia;)

Mari

Tiina kirjoitti...

Ihania kuvia... ja tuo huolikainu on kyllä ihan huippu!!! :)
Passaa tuossa istuskella..

titta kirjoitti...

Ihana terassi, hylly ja keinu on niin suloinen yhdistelmä. Olettekos parantaneet maailmaa keinussa?

Sarppa kirjoitti...

Huolikeinu on kyllä ihan huippu...terassi on kaunis muutenkin..

T. Sarppa

Krisse kirjoitti...

Ihana huolikeinu!
Kiva nimi keksitty.Taidan minäkin nimetä meidän kiikun huolikeinuksi. Olen jo ajatellut nimetä kalliolla yhden paikan Käräjäkallioksi. Joskus aina tulee Kamun tai lastenlasten kanssa toraa, niin sitten vaan kalliolle "käräjöimään"Ja pois ei tulla ennenkuin asiat selvitty. Ei olla vielä sitä kokeiltu.
Hyvää alkanutta viikkoa! T.Krisse

maano kirjoitti...

hih ..muistanki nuo sinun käräjäkivet :) . kyl on kiikkastu keinussa ja maailmaa paranneltu , illasta varsinki tosi kuuma paikka ku aurinko porottaa suoraan siihen , et tulee pikasesti huolet purettuu :) . eilen "leivoin" pullia töllöä katsellessa , tänään näette maistiaiset kuhan päivittelen blogia päivemmällä .. kunnon tietti kakkuu ..

Anne/ Huvilaunelmaa kirjoitti...

Moiks! Ekaa kertaa sisään kurkkasin, ja mitä ihkuja juttuja ootkaan tehny...=) Oot kyllä tosi taitava! Tuun varmasti taas toistekkin!

maiju kirjoitti...

Ollaanpas täällä ahkeria, keinu lunastaa varmasti paikkansa!! Hyllykin huippubongaus ja sopii hyvin terassille. Miksei mun silmään koskaan satu vastaavaa...

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

aivan ihana keinu, kyllä amerikan mallin keinut häpeää sinun Suomi versiolle. Hylly myös todella kaunis , joskus ihmettelee miten joku saattaa Aarteen heittää noin vain menemään.
Ilona

maano kirjoitti...

kiitti kivoista kommenteista .. ja Anne kiva kun "löysit" tänne ja tervetuloa toistekki. Ilona olishan se amerikan keinu kyl aikasta ihana.. sinultahan se löytyiki .
spets&zink toi keinu on jo tehty joku aika sitten ,ny vasta päivittelin kuvan :) ..