sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Lauantaipäivän saalis ..


Ekaks haluan kiitellä teitä kaikkia ihanista kommenteista :) ja kiva oli huomata jälleen uusien ihanien ihmisten "eksynee" tänne minun blogiini , toivottavasti tulette uudelleenki .

Eilen oliki sit sukkela päivä , asun kahden kaupungin välissä ja molemmissa oli sit mukavaa tapahtumaa aamupäivästä . Ensiksi karautin lasten kanssa aamusella kesätorille , mistä löyty nuo ihanaiset vanhat pullot ja vaivaisen 20 sentin hintaan , vaikka oon kova tinkaan tässä tapauksessa se jäi väliin . Sitten hirmu kiireellä kotiin ja tekasin vauhilla ruuan ja jätin lapsukaiset kotiin . Sit vauhdilla toiseen kaupunkiin , jossa oli Antiikki kaupan huutokauppa . Väkeä oli tosi vähän , mikä on tosi harmi ,koska tässä kaupungissa oli ennen tosi paljon huutokauppoja mut nykyään tosi harvoin . Ja jälleen kuulin meklarin suusta lauseen minkä olen kuullut aiemminki " tänne en enää koskaa palaa pitämään huutokauppoja" :( . Nytkään väki ei innostunut huutamaan juuri mitään , joten huutokauppa siirtyi suorankaupan meinigix . Minä sit ostin nuo kuvassa näkyvät loppu tavarat hintaan 10e . Liikkeeseen jäi ihania vanhoja nukkeja joita jo havittelin itselleni, mutta en sit kuitenkaan raskinut ostaa ... Mut nyt on kipitettävä ulos , siellä meinaan PAISTAA AURINKO ja on ihanan LÄMMINTÄ ..eli nurmikon ajoon :) Aurinkoista sunnuntai päivää kaikille !

14 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Siulla on kyllä tuuri matkassasi shoppailureissuillasi :) En ole tuollaista aarteiden löytäjää ihan heti tavannut ;) Löydöt on aivan ihania!

Ihanaa aurinkoista sunnuntaita Maano!

Tää lähtee kans kohta arskaa palvomaan :)

Emmi

Tiina kirjoitti...

Ihania aarteita olet kyllä löytänyt, tosi kauniita mm. nuo purkit.. :)

Mari kirjoitti...

Tosi ihania löytöjä:) Minäkin löysin tällä viikolla ihania vanhoja juttuja... Aurinkoista sunnuntain jatkoa!

MAri

SatuG. kirjoitti...

Aivan uskomattoman ihania löytöjä! :)

maiju kirjoitti...

Nuo vanhat purnukat ovat kyllä hienoja ja koko satsi tuohon hintaan?! Voi hyvällä syyllä puhua löydöistä! Huutokaupat kiinnostavat muakin, mutta toistaiseksi ei ole tullut lähdettyä. Täytyy nyt hieman paremmin seurailla tarjontaa ja korjata se asia. Toivotaan, et aurinko pysyis nyt poissa pilvien takaa.. =)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt. Varsinkin nuo valkoiset purkit on mun mieleen.

Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

maiju kirjoitti...

Täällä taas kommentoimassa - miten en huomannut tuota edellisen tekstin kaappia - aivan fantastinen! Oletko käyttänyt numeroinnissa jotain shabloonaa vai oliko ne kenties jo tuossa? Tosi upea kerta kaikkiaan!!

Kiitos muuten, kun vierailit blogissani - saat ilman muuta linkittää mut (taidan tehdä samoin!). Se lisäys vielä, että meidän "talo" ei ole oikeastaan talo, vaan rivitalo! Se omakin on kyllä haaveissa, mutta tällä kolmen hengen kokoonpanolla ei vielä ihan ajankohtaista. Tonttia kyllä etsitään koko ajan... Hauskaa viikonalkua!

maano kirjoitti...

spez&zink - no komees rivaris kyl sit asutte :) .nuihin laatikoihin tein numerot ite. eli eka lyikkäril hahmottelin ja sit maalilla päälle .. ny ensitöikseen meinaan ostaa hyvän pensselin oli meinaan niin onneton pensseli et oli semmosta haparointii .. et huh huh

Veera kirjoitti...

Teitpäs taas hienoja löytöjä!:D

Mulla on tosiaan tuo kuvien päivittäminen vähän hidasta kun taas odotellaan kuormaa tulevaksi, että saataisiin taas paikkoja kuvauskuntoon. Meinattiin jos saataisiin avattua ihan parin viikon sisälä. :)

Nicole kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt! Ja hyvään hintaan vielä! Minäkin kävin lauantaina huutokaupassa.

"Mutterikaappisi" on todella ihana ja komuuttikin! Täällä sai paljon uusia ideoita!

Riikka kirjoitti...

Ihania löytöjä sinulla ja tuo edellisen postauksen kaappi, aivan mieletön! :)
Satuin eksymään blogiisi ja nyt koukussa, selasin kaikki tekstisi läpi ja ihastuin täysin sinun aikaansaannoksiisi! :)
Lisään sinut heti listalleni, jotta voin helpommin seurailla jatkossa.
Mukavaa viikkoa! :)

Terkuin, Riikka.

maano kirjoitti...

Kiva kun jälleen huomasin uusia tuttavuuksia täällä :)

Anonyymi kirjoitti...

Jestas sun löytöjä... ihania

T. Sarppa

Anonyymi kirjoitti...

Voi mitä löytöjä ja mihin hintaan! Kateudesta vihreänä täällä olen!