tiistai 22. heinäkuuta 2008

Hamsterin vikkaa ..

No sitäpä hyvinki .. Eli ku haalin kotiini tätä maallista ihanaa roinaa , niin en kerrassaan raski mistään luopua . Tuo keittiön ihanainen kaappikin on liian iso meän köökkiin ,mutku musta se on niiiiin ihana. Arvakkaa vaan sanoinko kaapin tuojalle et vie mennessäs se sittenki pois , ei se meille mahu .. Ilmeisesti oottelen tässä meän talossa jonkun asteista talon lihoomista ,et sais enempi tilaa , tai vastaavasti sit sitä et vanhemmuuttaan kaappi kutistuis :) . Kaapit on täynnä kaikkee ihanaa romua mutku mihinkään ei mahu esille . Kauhulla kiertelen nykyään kirppareita ja vanhan tavaran kauppoja, josko sattuu taas osuun kohille semmonen mööpeli mikä on yksinkertasesti pakko saaha .

Pulloja olis ,vaix panimon perustais :)Kahvipurkkeja niin paljon ,et setä Pauligkin olis ihmeissään :)

Kyllähän näil maustepurkeil yhen firmanki sais pystyyn

...niin ja nää Riihimäen purkit on sit ykx oma lukunsa...;)

..niin ja nää ny oli vain pieni murtoosa niistä mun kokoelmista ..:/ . ja voitte kuvitella ku mun siippa ei TODELLAKAAN oo mikään keräilijäluonne , millasta kädenvääntöä välillä meillä käydään ...

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi mitä ihanuuksia, eihän noita voi kertakaikkiaan vastustaa jos eteen tulee ja "halvalla saa".
No mulla tosin ei oo kun 8 riihimäen tölkkiä ja kahvi purkkeja vaan kax, no kyllä niilläkin alkuun pääsee ja pahaapelkään että lisää ajan kanssa kertyy. Olen laittanut itselleni hintarajan monen asian kohdalle ja se kivasti estää monen tavaran meille muuton. Täältä kun ei mitään halvalla saa kysyntä on NIIN paljon suurempi kuin tarjonta.

maano kirjoitti...

marika "eräissä piireissä " mua sanotaanki sulo vileenix :) ku motto on "et halavala pitäs saaha" .. eli en suostu minäkään paljoo maksaan mistään .. ja myyjien kauhux oon viel kova tinkaanki ..

titta kirjoitti...

Vai että panimoa suunnittelet ;) Äitini on myös hamsteri, joten jotakin tiedän aiheesta. Ihanaa roinaa kaapeissasi on ja mielelläni keventäisin taakkaasi :)
Titta

päivi kirjoitti...

aikas kattava on kokoelma purkkia ja pulloa!
niin ja kyllä siippasi vielä
herää sinun keräilylle,
meillä ainakin on niin tehnyt... vaatii kai vuosien asian harrastamista?

Anonyymi kirjoitti...

siun kokkoelmii vihreenä katselen. nuo lasipurkit meilläkin on lisääntynyt. mut jos vastaa tulee vileen(heittomerkillä) hintaan niin tiensä kotiin meille löytää.
alkaakos teilläpäi jo pipo lämmittää. ;)
-kati-

Mari kirjoitti...

Ihania kokoelmia sinulla! Harva mies varmaankaan ymmärtää näitä vaimokkeiden keräily-harrastuksia:) Lämmintä keskiviikkoa!

Mari

Anonyymi kirjoitti...

Ja varmaan kaikki työkaverit ja tuttavat tietää että kaikki vanha "romu" on tervetullutta? Nimim. työkaveri toi viime viikolla pussillisen vanhoja piparimutteja, emalikatilan ja -mukin. Muut sitten ihmetteli että mistä sä noillakin teet, ei ne ymmärtäneet mitä aarteita sain

Possumamma kirjoitti...

TERVEHDYS HAMSTERI!:)

Täällä toinen;D

Ei sulla olis siellä aarrekätköissäs ylimääräistä lasipurkin kantta, jonka voisit myydä Sulohintaan mulle?:) Olen jo monta vuotta etsiskellyt tohon mun 5litran Riihimäen purnukkaan kantta, vaan tuloksetta:(

Juu, kädenvääntöä on täälläkin huushollissa ihan liikaakin, sitä pitää vääntää kyllä ihan joka hemmetin asiasta mikä liittyy kotiin & tavaroihin! Ei oikein mene nämä maut/hamstraamiset yksiin ei:S

Krisse kirjoitti...

Hyvää torstaipäivvä sinulle hamsteri!
Täällä samanlainen otus. Tavaraa haalitaan ja säilytetään sulassa sovussa. Ja aina lisää tulee....
Yritetään saada kaikki mahtumaan.. T.Krisse

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Aah miten ihania kokoelmia kaikkia niiin ihania purkkeja ja kaikkea muutamia vanhoja omistan itsekin mutta tuntuu ettää täällä päin suomea tulee vastaan vain niitä hirveän hintaisia tai ainakin tässä kaupungissa!Eikä silti tilakin loppuu!:)

Katja - Bag End kirjoitti...

Ihania purkkeja & pulloja. Hienoinen keräysvimma vaivaa itseänikin, varsinkin jos jotain löytyy "halvalla" (se Sulo Vilen syndrooma). Yleensä tavaroille löytyy paikka jossain vaiheessa, toki kaapitkin alkavat pikkuhiljaa täyttyä...

Mukavaa viikonlopun jatkoa,
Katja

Anonyymi kirjoitti...

torstaisella kirppireissulla törmäilin usein noihin vanhoihin kaffepöniköihin mutta vileeni ois pyärtyny niis hinnois. eikä suinkaa ilosta vaan tyrmistyksestä.
ja muutenkin tääl o karannu noi hinnat taivaisii, tyylii entine markka=nykyne euro. onnen tyttö olet kun löytöjäs teet siellä omilla reviireilläs. tähän vähän vihreää nassua!

-kati-