tiistai 8. heinäkuuta 2008

Tunnustus :)

IhaNAINEN Sarppa oli jättänyt terkut mulle blogiini "blogissani on postia sinulle" , mää tietty hämmennyksissä sinne kiireellä kattoon et MITÄ MITÄ se voi olla .. ja tällainen siellä ootti mua :)
Tää on mun ekakerta ku tämmönen mulle tulee .. eli neitsytmatkalla ollaan :) . Yritän nyt toimia sääntöjen mukaan ja saada "tunnustuksen" liikkeelle , pienin perustein :) ..
Tässä kuitenki säännöt seuraaville !
1. Voittaja voi laittaa kyltin omaan blogiin
2. Laita linkki siihen blogiin mistä sait tämän kyltin
3. Nimeä vähintään 7 blogia tämän palkinnon saajiksi
4. Laita linkit näihin seitsemään blogiin omaan kirjoitukseen
5. Jätä viestiä niihin blogeihin, jotka nimesit voittajiksi

Tässä blogissa aistin jotain samaa henkisyyttä kuin itsessäni . Olet ihan uusi tuttavuus , eli "tunnen" sinut vain tämän blogimaailman kautta . Mut vaix tutustumista on ollu vain hetki , niin koukus oon blogiisi :) Ja kiva kun jaksat päivitellä niin useesti :)
Sarpan tunnen hieman pitemmän aikaa tuolta toisaalta palstailusta . Oot äärimmäisen mukava ollu alusta asti , blogisi on ihana ja huumorisi täys kymppi !
Upea blogi ja ihana liike syntymässä :) . Nyt on pakko sanoo ,et tosi kiva ihan livenäki , vaikka olemmekin sen muutaman kerran jutelleet täysin toisista tietämättä , mut pian korjataan sekin asia ja esitellään itsemme :)
Täysi ylistys ihanille erikoisille ideoille :) . Ihana blogi ja nettiputiikki ..joskus kun pääsisi livenä viel käymään :)
Mahtavalla huumorilla, kauniilla "sisustus silmällä varustettu " huippu tyyppi ..johon oon saanu tutustua jo jonkin aikaa , mut valitettavasti vain netin välityksellä :)
Uusi tuttavuus ,mut blogissa on vaan sitä jotain :)
Upeaa sisustusta ja upea puutarha loihdittu näille leveysasteille , jota jaksan aina ihmetellä . Kauniita kuvia blogisi pullollaan :)
Tätä listaa olis voinu jatkaa vielä pitkään.. mut pidättäydytään nyt tuossa 7 :ssä.

11 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Kiitos tunnustusta on kyllä aina mukava saada...
menenkin tutustumaan tuohon yhteen minulle uuteen blogiin..

Veera kirjoitti...

Voi kiitos Maano! Ihan on ensimmäinen tämä minullekin.;) Ja kovin otettu ja iloinen olen tästä. Meille tuli muuten vielä kuorma ennen avajaisia! Oli jo melkein valmista ja nyt on sitten hirveä hössötys tas päällä...:)bux

maiju kirjoitti...

Voi Maano! Kiitos huippuihanista sanoistasi - ja tunnustuksesta tietty!! Olen ihan otettu! *hymyilee tyhmänä suupielet korviin asti* ;)

Mari kirjoitti...

Kiitoksia paljon:) Tuli hyvä mieli minulle, varmasti myös Maijulle!

Mari

Galleri MochB kirjoitti...

Kiva kun löysit minulle ja sitten minä löysin sinulle...:O) Teillä on hieno keinu terassilla! Meillä on tulossa semmoinenkin. Minun suomea ei oiken sujuukaan niin kuin pitäisi...

Tiina kirjoitti...

Kaunis kiitos Maano!!! :)
Olen erittäin otettu että tunnustus tulee miun ihan "ykkös-tuunaaja-netti-kaveriltani".. ;)
Ihan oikeesti harmittelen että asutaan niin kaukana toisistamme, hjuumorinkukka kun tuntuu kukkivan meillä samanmoisia kukkiloita.. ;)
Rakkain terveisin, mustikkamäen marketta.. ;)

maano kirjoitti...

jokainen teistä ton plakaatin ansaitsi :) hih vai marketax se tiina on muuntautunu :) . Galleri m&b kiva kun eksyit tänne , ja hyvin suomi näyttää sujuvan !!!

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Voi kiitos Maano, ihan ihanalle tuntui lukea tunnustustasi ja laittaisin varmasti saman blogiisi takaisin ei taida vain olla sallittua
Ihanaisia kesäpäiviä
Ilona

Evy kirjoitti...

Löysinpä tänne ensimmäistä kertaa ja tunnelma kolahti heti. Ja eikun jatkomatkalle vinkkaamiisi blogeihin. Terveiset Rantakalliosta!

Nicole kirjoitti...

Onneksi olkoon tunnustuksesta!
Mahtavia kuvia edellisessä postauksessakin!

maano kirjoitti...

kiitos kurkkijoille :) kivaa jälleen uusi vierailija ! tänään on ollu hulinaa pitäny leipoo junnun syndeil ja kävinpä kurkkaan Country Heartin Veeran putiikin avajaiset , ja voihan siskot et oli nätti kauppa ..