keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Ihan pihalla ...

Jälleen tämä päivitys alkaa sillä tutulla lauseella ,mihin tänä kesä on jo totuttu ..eli TAAS SATAA :( , ukkonenki jyrähtelee ... Laitan nyt kuitenki jokusen kuvan minkä kerkesin napsasta tuossa pouta jaksolla .
Tämän vanhan vesikelkan huusin kerran netistä . Muutaman laudan lisäsin ja hiukan maalii pintaa . Nyt se toimittaa kukkapöydän virkaa tuossa ovenpielessä .
Tämä kukka on tosi isossa rautapadassa jonka löysin sillä samalla lenkkireissulla ,kuin sen naulakonki . Reunassa oli halkeama mut silikonilla korjattiin ja hyvin on pysyny . Nuo risuviritelmätkin alkaa olla jo parivuotta sitten väkerrettyjä , mut hyvin ovat vielä kestäneet :)

Tämä koristemansikka intoutu tänä kesänä kasvamaan hurjasti , alkaa halkasija olemaan jo varmaan puolimetriä .. ja jos tarkkaan katsoo niin minusta nuo kukat muodostavat sydämen :) .. vai katsonko nyt vaaleanpunasten lasien takaa ;)


3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kaunista on:) Ja kyllä se aurinko vielä paistaa!

Mari

Tiina kirjoitti...

Ihanat kukkijat täällä, ja on se aivan selkeästi sydämen muotoinen.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Kauniit kukat ja kivat kuvat taas. Mukavaa katsella kukkien kuvia. Itsekin innokkaana kukkien kuvaajana koen ne niin ihanina.

Täällä ei ole tänään(eilen) sadellut pahemmin mutta eipäs kehuta...
Hyvää tulevaa loppuviikkoa! T.Krisse/ Villa Vaarala