sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Pieniä kirppari ostoksia..

Päivitellään näitä pieniä kirppari ostoksia .. eli kesätorilla tuli jälleen pyörähettyä lauantai aamuna . Mukaan tarttui tällainen kahvipannu , heti sen jälkeen ku ostin sen ,aloin miettiin et mitä ihmettä mää menin sitä ostaan :/ eli jonku asteine päähän pisto . No jos ei siitä muuksi oo, niin menköön kesäkukka maljakkona . Onnex hinta oli kuitenki "vileenimäinen" :)
Samaiselta kojulta tarttui mukaan tällainen kannellinen emali kulho .Muuten päivä on menny pienellä pyöräretkellä perheen voimin , sekä eteisen pikku säädöksillä :) . Lisäkasi sain vihdoin ja viimein ommeltua verhot siihen ihanaan "murheenkryyni" (kaappi joka ei löydä kodistamme arvoistansa paikkaa .. eikä meikä raski siitä luopuukkaan ) kaappiin .

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hienoja nämä siun ostokset, kannu on aikas liikkis!!!
Terkkuja ja sylintäydeltä HALEJA ja kunnon RUTISTUS täältä!!! tiina. :)

Sarppa kirjoitti...

Mukavia ostoksia olet löytänyt...ja ahkeroinutkin olet

titta kirjoitti...

Oi joi kuinka nostalginen pannu, tuollaisella olen pikkutyttönä leikkinyt. Hienot ostokset olet taas onnistunut tekemään .)
Titta

Anonyymi kirjoitti...

Kateuden pieni ukkeli koittaa taas valloittaa kasvoja. ja se siun kaappis, sen varmaan sitten jälkipolvi muistaa kun äitee sitä säilytteli:) . saattaa olla aarre vielä joskus.

-kati-

Mari kirjoitti...

Nuo emalijutut on parhaita! Tietenkin ne täytyy ostaa jos kohdalle sattuu:) Aurinkoista viikon jatkoa!

Mari

Nicole kirjoitti...

Ihania löytäjä. Kyllä kahvipannukin varmasti löytää paikkansa! Lapset saivat kahvipannun hiekkalaatikkoleluksi anopilta ja sitten näin kirpputorila samanlainen jonka hinta oli 22 € (!!).

Sirkka kirjoitti...

No noihan sopii yhteen kuin vakka ja kansi, taidat pitää sinisestäkin...
Emali on hyvä juttu mielestäni kunha se ei ole sitä uusvanhaa...itse myin tänään melkein kaikki turkoosit vanhat emaliastiani, suppilot ym.. muutaman jätin itselleni sitä väriä, paljon on vanhaa valkoista:)

Sanna kirjoitti...

Meillä samainen kahvipannu teepannuna. En omista vedenkeitintä, joten meillä joutuu jokainen teevetensä kiehauttamaan kauniissa pannussa. Teekin maistuu muka paremmalle.