sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Heikun keikun :)

No niin huomisex on viritetty vekkari varhaiseen herätykseen :/ Tarkoitus olisi suunnata muutamaksi päiväksi lomalle . Reissun aluksi mennään pariksi päiväksi Vaasaan ja siel pitäs nää perinteiset Wasalandia ja Tropiclandia katsastaa , mut sen pitemmälle lomasuunnitelmaa ei sit oo tehtykkään . Mut nyt sit blogi taukoilee muutaman päivän , joten pieneksi toviksi ei muuta kuin "heikun keikun "


8 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Muistakaa sitten herätäkin siihen herätyskelloon - meillä nimittäin nukutiin lahjakkaasti pommiin juuri sinä aamun, kun piti lähteä reissuun! =) Toivottavasti kelit suosivat!

Hauska toi sun pyörän hankintatarina - kaikkea nää miehet tosiaan saa meidän puolesta kestää! Mäkin aina sanon, että "ite oot valinnu" (olen ottanut käyttöön tämän miehen viljelemän fraasin, ja hänkös tykkää ;)!!

Anonyymi kirjoitti...

hyvää matkaa mansikka-apajille! ja nauttikaas reissusta.

titta kirjoitti...

Heikun keikun ja mukavaa reissua:)
Titta

Tiina kirjoitti...

Mukavaa lomareissua.. :) ja niin... MUISTA käydä kattomassa onko "hällä" niitä marjoja.. ettei meinaan syö niitä kaikkia itse, pahalta näyttää meidän lättyhillon kannalta.. ;) tiina.

Marja Kristiina kirjoitti...

Heikun keikun, mukavaa reissua!!!

Hymyilen täällä edelleen itsekseni kun luin just tuon alla olevan pyöränhankkimistapauksen :-) Kärsiköön, aivan niin! Aion häpeämättä apinoida juuri tuon asenteen seuraavan kerran kun meillä väännetään kättä jälleen jostain uudesta, miehen mielestä TÄYSIN turhasta, hankinnasta.

Aurinkoa!

Krisse kirjoitti...

Hyvää lomaa, muistakaa huiliakin...:-)
T.Krisse

Veera kirjoitti...

Mukavaa reissua Maanolle ja Maanon perheelle! Kiitos terkuistasi oli mukava kun pääsit avajaisiin. :D

magi kirjoitti...

Hyvää matkaa!!!