perjantai 11. heinäkuuta 2008

Mantsikkakakkua :)

Tänään on juhlittu meiän pikku miehen 4v synttäreitä .. aina se on hulinaa ja huisketta ,mut kivaa sellasta :) Eilinen ilta ja tämä aamu meni leipoessa erinnäisiä herkkuja mantsikkakakkua, suklaa hyytelökakkua, kinkkupiirakkaa, kylmäsavulohirullia ja mokkapaloja .. nyt alkaa pirtti hiljentyä ja pieni iltapala grillaus :) viel päivän kunniax , ja sit toivottavasti kersoille uni maistuis..

Torstaina piipahdin Veeran ja hänen siskonsa putiikissa , ja voihan tavaton kun siel oli nättiä :) Näin muuten tapasin ensimmäisen "nettitutun" :). Eli terkut Veeralle.Väkeä oli kivasti liikkeellä ja minä kipasin hakemassa tämän ihanaisen Maileg pupun . Lisäksi olen kerännyt molemmille lapsille joka synttäripäivä yhden hopealusikan ja pojan sarjaksi olen valinnut Aino sarjan ..

7 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Onnea, onnea pikkusankarille! Lutuinen pupunen...:) Leppoisaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

nami nami herkkuja olet loihtinut. ja onnea synttärisankarille! hyvää viikonloppua!

Tiina kirjoitti...

Onnittelut (tosin myöhässä.. ;) pienelle ISOLLE miehelle!! Ihan olen katkera kun saat vierailla Veeran puodissa... ;) uskoisin että se on aika namunen.. terkkuja, tiina. :)

Mari kirjoitti...

Onpas herkullisen näköinen täykkäri:) Pitää varmaan itsekin tehdä, vaikkei meillä edes synttäreitä juhlita;) Suuren suuret onnittelut pienelle miehelle!

Mari

Nicole kirjoitti...

Olet tehnyt niin paljon herkkuja...
Onnea pikkusankarille ja hyvää viikonloppua! Pian meillä on 1-v synttärit!

Anonyymi kirjoitti...

Ja olipas muuten AIVAN IHANAA kakkua maistettunakin :) Käytiin Maanon pikku "veivaria" onnittelemassa, on minun ihana kummipoikani :)

MouMou kirjoitti...

Tännekin kelpaisi tuollainen kakku!:)