torstai 31. heinäkuuta 2008

Kirppuiluu ..jälleen ;)

Tein pikasen "kirppu" ja kierrätys kierroksen ja jotainhan sieltä aina tarttuu mukaan .. Tällainen iso "tynnyri" , joka pääsee jatkamaan eloa lelupakkina .


Hih .. kuka muistaa lapsuudesta lausahduksen " Hiio hoi hippo haukkaaja" :) tää oli pakko ostaa lapsille ihan nostalgisine ajatuksine , hinta oli kokonaiset 0,25e

Ja tää pikku jakkara , nöpötti kierrätyksen nurkassa 0,50e hintaa , tietty keräsin mukaan :) . Mutta jäi paljon ostamattaki , olis ollu ihana pieni pyykkilauta , vanha vaaka , pitsi tyynyliinoja ,mutta oon itelle asettanu hintakaton (aika alhaisen sellaisen) eli jos hinta ylittyy niin tavara saa jäädä oottamaan uutta kotia . Voi olla et suti heiluu tän jakkaran kohalla , mut tiedä häntä vielä ;)

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että mikä nenu sulla on näitten löytöjen kanssa.
Viun jakkaral taitaa olla meillä valkoinen serkku! Aivan ihana se on, sinisenä taikka valkoisena!

terkkuloiden kati

titta kirjoitti...

Olipa halpoja ostoksia ja tuo jakkara on ihan kuin namu. Haukkaava hippo on minusta stressaava ja verenpainetta nostattava peli, mutta varmasti pian meidän perheen suosikki, kunhan kaivan sen esiin ikiaikaisista kätköistä.

Tiia kirjoitti...

Jestas! Tuo peli oli huippu lapsena! Sitä pelailtiin monenmonta kertaa ja voi sitä jännitystä mitä se aiheutti. Ja taisi siitä aika iloinen äänikin lähteä kun neljä ihmistä hippojen kitoja louskutti =D

Tiia kirjoitti...

Jestas! Tuon pelin minäkin muistan lapsuudesta! Sen äärellä vietettiin kavereiden kanssa hetki jos toinenkin. Taisi siitä lähteä myös aika ääni kun neljä ihmistä louskutti hippojen kitoja =)

Kiitos näistä kuvista! Hymy nousi huulille!

Possumamma kirjoitti...

Voi ei, rakastuin tuohon jakkaraan!
Ja mikä hinta!->Mulle halpaa oli jo se, kun löysin sen oman pikku jakkarani kk sitten puoleenhintaan 2,50eurolla...

Ja tuo tynnyri on justiinsa sellainen , jota olen etsiny meille, jotta sais laittaa lintujen pähkinät siihen talvella.

Jokos sille vanhalle siniselle pannulle käyttöä olet keksinyt? Jos on ihan ehjä, niin eikun otat käyttöön, ja keittelet sillä viikonloppuaamuisin teevedet:) Niin mäkin nääs tein silloin, kun oli puuhella käytössä (pakollinen muutaman vuoden käyttötauko), mutta sitten siihen pannuun tuli se ensimmäinen, ja käyttöä ajatellen viimeinen kolhu, eikä voi enää käyttää:( Uusi, ehjä metsästyksen alla.

Sarppa kirjoitti...

Ei voi olla totta??? jakkara 0,50e, no eipä nuo muutkaan olleet hinnalla pilattuja... huomaatkos kun olen ihan vihreä?
meillä oli kans tuo peli lapsilla, joskus pelattiin sitä Marianne-rakeilla =)

Sirkka kirjoitti...

Hyvä kun olet keksinyt sen hintahaitarin, kyllä siellä rahaa saa uppoamaan..mut parasta on ota tai jätä...se siinä on et jos näkee jotain ihanaa niin ei parane miettiä sekuntiakaan, sillä käsiä on jonossa ja ympärillä paremilla apajilla:)
ja ei ole palautusoikeutta:)

Minä pidin tuosta jakkarasta, itsellänikin on niitä pari tosi oikeesti vanhaa, valkoisia tietenkin:)
Kuule, ei muuta tällä kertaa kun iloista iltaa, sitähän tässä vielä vähän on.

maano kirjoitti...

sirkka .. kierrätyksessä 2 asiakasta jo kerkes hamuamaan mun jakkaraa ku kantelin sitä siel :) mut tiukastipidin itselläni

Tiia kirjoitti...

Hups, mun kommentti tuli tuplana. Luulin kadottaneeni ensimmäisen (koneeni hyppyyttää kursoria mennentullen ja poistelee tekstejä), siksi kirjoitin toisen...*punastelee*
=)

maano kirjoitti...

tiia älä punastele yhtään , ei haittaa mitään :)

maano kirjoitti...

possumamma tuo tynnyri näytti olevan IKEAN :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo jakkara minä olen hakenut vastaavaa iät ja ajat alakerran veskiin muksuille korokkeeksi ruman, harmaan muovisen tilalle.
Olen varmankin teitä paaaljon vanhempi kun minusta tuntu että haukkaava hippo oli "muoti" peli vanhempien lapsieni ollessa pieniä...tai sitten sillä oli toinen tuleminen silloin??

Krisse kirjoitti...

Huomenta! Ja taas löytöjä. Meillä kierrätyskeskuksesta harvemmin tekee löytöjä. Mutta joskus sattuu onnenkantamoinen kohdalle. Haukkaava hippo olisi varmaan meidän Ella neidillekin kiva peli,täytyy etsiä jos jostain sellaisen löytäisi. Onnea kivoista ostoksista. Jakkara on hauska. T.Krisse

maiju kirjoitti...

Hyviä löytöjä! Tuo jakkara varsinkin on aivan ihana..!

Muuten, piti kysyä, että sullahan oli sellainen valkoinen kaappi, jossa oli laatikoissa numeroita - miten ne tehty? Oletko käyttänyt jotain valmista shabloonaa?

maano kirjoitti...

Rouva Romu .. ihana nimi :) . Kyselit niistä numeroista .. ei oo valmista sabluunaa , yhestä kirjasta katoin mallin ja ite piirtelin ne nuihin laatikoihin lyikkärillä , ja sit maalilla päälle

Anne/ Huvilaunelmaa kirjoitti...

Kylläpä teilläpäin voi tehdä hienoja löytöjä ja edulliseen hintaan - täällä harvoin mitään mielenkiintosta löytyy. Samanlaisten punasten tuolien lisäksi, bongasin samannäköset lelutynnyrit. Meillä kax ihan samanlaista mut ei kylläkään Ikeasta....Viikonloppuja! t. Anne

päivi kirjoitti...

ihanat löydöt!
tuo jakkara varsinkin sykähdyttää..
saanko sen mallia lainata..
mies nyt lomalla noista puutöistä innostunut..
osaan minäkin kyllä kuviosahaa käytellä.. tein puisia kirjaimia monen monta viime viikolla!

terkuin päivi

maano kirjoitti...

päivi toki saat mallia lainata .. kuinka sattuma ,minä tein niitä kirjaimia eilen oottelevat tuolla ensimmäinen maalikerros päällä :)

Riikka kirjoitti...

Voi että sä onnistut aina!! :)
Siis löytämään noin ihania juttuja ja halvalla. Sulla on joku salainen taito. Hih. ;)
Kauniita kuvia taasen, kiitos.
Aurinkoista viikonloppua! :)

maria kirjoitti...

Pyysit jättämään kommenttia, jos täällä vieraillaan. Teen työtä käskettyä! :)
Viime viikolla löysin blogisi, jonkun suosikkien kautta. Ja nyt olet päivittäinen vierailukohteeni.
Kaunista teillä kotona!

Tiina kirjoitti...

Jakkara on niin ihana!!! :)

Emmi kirjoitti...

Hih, vai "kirppu"-kierroksella sitä ollaan oltu ;) Aikas ihkuja löytöjä sie vaan aina onnistut löytämään :) Jakkarakin todella suloinen :)