maanantai 11. elokuuta 2008

Jännä päivä ja naulakon tekele ..

Tänään oli varmaan jännä päivä monessa kodissa , niin meilläkin :) Toisen koulu vuoden eka päivä :) . Aamulla kun saattelin tyttöä kouluun ,niin monen äidin suusta kyllä kuului , et tais äitiä jännittää enempi kuin lasta :) .

Tänään sain sit jotain aikaseksikkin. Sain viriteltyä veskiin yhteen koloon verhon , samoten kodarin yksi kolo sai verhon eteen . Ja sitten innostuin nuista naulakoista sen verta, et rakentelin tällaisen naulakon meän puu jämä paloista , mallina ajattelin sellaista vanhan kansan tappinaulakkoa :) . Koristeet vielä varmaan vaihtuvat samotenkun naulakon paikkakin , mut tässä pääsette sen katsastaan :)

14 kommenttia:

titta kirjoitti...

Hieno naulakko, ihan vanhan näköinen on!
Titta

Sarppa kirjoitti...

Mä haluun kans tollasen... tosi ihana tappinaulakko ja suloiset koristeetkin vielä..

Mari kirjoitti...

Tosi kaunis tämäkin naulakko:)

Mari

Anonyymi kirjoitti...

dodiih!
täällä tulee tappinaulakoita liukuhihnalta! hienoa jälkeä!

Tiina kirjoitti...

Niimpä!!! tapit senkun lissääntyypi, hienoja nämä on... ei voi muuta sanoa!!! Kyllä sie jaksat aina jotain väkertää.. :)

Krisse kirjoitti...

Toiset ne jaksaa.. väsätä.. mulla tuntuu aika loppuvan kesken.. ei ehdi. Kunhan puutarhatyöt helpottavat , sitten. Mukavaa päivää! -Krisse-

melkoelli kirjoitti...

Meilläkin täällä toisen kouluvuoden eka päivä...

Tuo naulakko on kiva. Samoin se edellinen. =)

Sirkka kirjoitti...

Enstex Onnea teidänkin pikku koululaiselle opintiellä.
Katselin ensin tuota naulakkoa vasemmalle puolelle päätäni kallistaen kunnes huomasin et hei sehän onkin pystyssä, aivan ihana keksintö naulakolle ja noille jutuille siihen saa vaikka mitä kivaa aina esille. Kerrain näin jossain tuollaisen pitkän naulakon kaksimetrisen pikku tapeilla ja se on jäänyt mieleen siitä.
Ihanaa päivääsi ja nautinnollista sellaista.

Anonyymi kirjoitti...

Blokissani on sinulle yllätys=o)

Villa Vaalea kirjoitti...

Ai TÄNÄÄN sait jotain aikaiseksikin... kyllä sinä tuunaajaidolini taidat saada lähes joka päivä jotain kaunista luotua:).

Tulehan käymään Villa Vaaleassa, siellä on sinulle ylläri!

mimosamamma kirjoitti...

Morjens Maano!
Just huomasin että olit jättänyt kommentin "mun keittiöön". Kiitos vaan kun kävit "kylässä" tule toistekin:) Sinulla on muuten tosi mainio blogi ja loistavia ideoita:)

t.Mara

mimosamamma kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
maano kirjoitti...

mimosamamma ei haitannu mitään vaix oli tuplat , mieki huomasin vasta ku hyväiksyin kommentit :) kiva kun tulit visiitille

Anne kirjoitti...

No jopas Maano, ihan katoin että meiltäkös oot käyny hakemassa tappinaulakon, niin on kuule samannäköinen wanhojen serkkujensa kanssa =)) Aivan ihana siis, ja mie vaan jaksan ihmetellä,että millä ajalla ja missä välissä? Maanolla taitaa olla 48 tuntia vuorokaudessa ;))

ihan vähän kade vaan
Anne Iltatähdestä