tiistai 5. elokuuta 2008

Oletteko kuulleet ..

Tässä minunki blogissa vierailee varmaan usea samanmoinen tapaus kuin minäkin .. eli haalii kirppareilta kauniita astioita .. Olin keränny ruskeaa astiastoa kauan ja hartaudella , ja ihan käyttö astiaksi ja sitä jo hyvän kokoelman kokoon saaneeksi .Kunnes törmäsin telkkarissa ja netissä tällaiseen uutiseen . Ja nyt olen pinonnut astiat varaston hyllylle odottamaan parempaa tietoa asiasta . Tarkotus ei ole ketään pelotella , mut minusta asia on kuitenki sen verran "vakava" et jokaisella olis mahollisuus tietää asiasta .

Päivittelen tänne joitain vanhoja kuvia , ku kamera unohtu mummolaan ...

Tämä poka löysi meille kierrätyskeskuksesta 3e hintaan.

Ja tämä samaisesta paikasta 30e hintaan , joskus ku olis paikka että saisi sen oikeasti käyttöön ..mutta sitä ootellessa se nojailee meän makkarin seinään :)

10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Voi kauhea mikä uutinen;( Kiitos tiedotuksesta! Apua...

Kauniita kuvia. Ihanasti olet laittanut ikkunan ja oven esille, vau:)

Mari

Anonyymi kirjoitti...

NO voi rähmä! Enpä olisi moista osannut varoa. Kiitos varoituksen sanaisesta.
Ihana tuokin poka, miksi ihmeessä täältäpäin ei löydy minkäänlaisia, murrr! Ja ovi vasta ihana onkin. Samoin pieni ovellinen kaappi/pöytä(yöpöytä?) vieressä! Minun pitäisi löytää "uudet" yöpöydät, tuunaamani sängyn kaveriksi, kun en edellisistä tykkää joten nyt kiinittyy huomio tälläisiin=o)

Sirkka kirjoitti...

Kiitos tuosta uutisesta, en ole kuullut aikaisemmin, hyvä kun julkaisit. Mitenkähän ruokailuvälineet??
Kuvasi kyllä on kauniita, niitä ilolla katselen. Kiitos niistä.

emäntä kirjoitti...

Eipäs ole tullut minullekaan mieleen tuollainen vaara. Hmm.

Hienoja löytöjä, tuo poka varsinkin, tuolla hinnalla en ole missään nähnyt!

Minttu kirjoitti...

No huh huh! uutiset aina yllättävät! Ihana ovi, ei uskoisi kierrätyslöydöksi, minä en tahdo meidän kierrätyskeskuksesta löytää koskaan oikein mitään kivaa tai hyvää!

Kirppuli kirjoitti...

Blogiasi on mukava lukea, löytöjäsi ja kotiasi olen ihaillut jo aiemmin tuolla palstan puolella!

Ja nyt seuraa paljastus: äitini ja hänen kuusi sisarustaan ovat lapsuudessaan rikkoneet ja syöneet arabian astioiden sirpaleita (en ole enää ihan varma miksi, kalkinpuutteeseen, sanoi äitini...). Joka tapauksessa, kaikki ovat vielä puolen vuosisadan jälkeenkin hengissä ja terveitä. Siksipä käytän itse vanhaa arabiaa huoletta, tosin vain juhlakäytössä! :o)

maano kirjoitti...

eli nämä minun postauksen kuvat ovat vanhoja , ku se kamera tosiaan mummoloimas :( . tätä nykyy toi ikkuna on olkkarissa ja puolestaan tuo ovi makkarissa , siippa ei sulattanu sitä olkkarissa :( .

juu ja nuista astioista , minäkään en asiasta tiedä sen enempää . mut kuitenki poistin noi kirppis "aarteet" arki käytöstä .. varsinki ku varoteltiin ettei olisi lapsille hyväksi .. mut jokainen tehköön tavallaan :)

marika tuo kommuutti on meän diki härveleiden säilö , löytyy parempikin kuva aiemmissa postauksissa , niisä kuvissa siin päällä on se lyhty munineen :)

Villa Vaalea kirjoitti...

Hui, lyijyjuttu oli tosi hurja. Pitääkin varmistaa ettei mitään vanhaa aarretta käytetä meillä oikeasti.

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Oi mikä ovi ihan meinasi sydän pysähtyä. Todella kaunniita kuvia.
Ilona

Milana kirjoitti...

Niin upeita kuvia, oih ja voih, mitä asetelmia!!!!