maanantai 4. elokuuta 2008

Kiitoksen sanat ..

Tänään on meillä huiskittu ja heiluttu , eli moppi viuhui ja pölyt sai kyytiä :) .Mutta sit asiaanki :)
Haluan kiittää teitä kaikkia ihanista ja piristävistä kommenteista , mitä olette minulle tähän blogiin jättäneet.. ne jos mitkä saa harmaan päivän näyttämään valoisalta , ja niitähän tähän kesään on mahtunut .

Sitten toinen kysymys kuuluu näin ,eli lisäsin tänään tuon musiikin blogiin , mitä pidätte siitä ? Tässä tapauksessa en tarkoita kappale valintoja vaan yleisesti mitä tykkäätte kun blogeissa soi musiikki. Ite ajattelin et jos on hias netti yhteys ,niin se tietty hiastuu entisestään ku on tuo musiikki , vai onko niin hitaita yhteyksiä enää juuri missään (paitti tääl pohjosessa :( ) .. Mut vastatkaa rehellisesti , en loukkaannu mistään :) .. Ja mietin poistanko tuon musiikki jutun vai saako olla ..
Ohessa muuan kukka istutus pihalta , nuo pikku ruosteiset pänikät pelastin ystäväni suvun omistamasta talovanhuksesta .. eli kiitti Emppu :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana ku on tuo musiikki minun mielestä, jotenki uppoutuva fiilis sen myötä :) Niin ja ole hyvä rakas ystäväni ruosteisista päniköistä, joiksi niitä kutsuit! Sä se saat kaatopaikkakuorman tavarat jotenki ihmeellisesti eloon hih :)
Oot tärkeä, ISO RUTISTUS!

maiju kirjoitti...

Ööö, mikä musa...jaa, mulla olikin äänet pois! =) Ihan rehellisesti sanottuna, niin musta se on välillä melko kiusallista lähinnä sen vuoksi ettei musaa aina osaa odottaa - joskus olen meinannut tuolilta pudota, kun on ollut volumet kaakossa...=) Kiva biisi on tietysti aina miellyttävä, mutta tässäkin on niin paljon eri makuja, että pakostakin joku häiriintyy. Mun puolesta anna vaan palaa - tämähän on sun blogi!!

maano kirjoitti...

kiitti emppu ja rouva romu .. joo aina sitä itekki hätkähtää jos musa alkaa soimaan ku blogeilee .. mut toisaalta on kiva kuulla mitä kukakin on valinnu , ja voihan sielt musalistasta käyä vilaseen jos mieleistä löytää ja pistää sen piisin soimaan :) empul rutimat takas :)

Sarppa kirjoitti...

Mua ei musa haittaa, saahan sen poiskin...ainakin jos laittaa koneesta äänet pois
kerrohan mulle miten sait tuon soittimen sivuille...mä eilen yritin ja ens sit osannut...

ja ihanat pelastukset sinulla..

Sirkka kirjoitti...

Juu pölyille on aina annettava kyytiä, otettava niskavilloista kiinni ja mäkeen:)
Itse teen sitä usein...pakon anelemista syistä (pölyallergia)

Musiikki on ihanaa korville ja sielulle ja ainahan sen saa äänettömälle, jos jotakuta häiritseen.
Kiitos kauniista kuvistasi, nuo ruosteiset miellyttivät kovasti.

Iloa ja Onnea päivääsi nauti.

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

oi , en ole ääniä pitänyt päällä, täytynee laittaa kun vierailee, minusta ihana ajatus
Ilona

Tarja kirjoitti...

Anna toki musiikin olla, meidän Iidakin (5v) totesi, että onpa ihanan kaunista musiikkia :o)