keskiviikko 6. elokuuta 2008

Pikku kyhäelmiä ..


Tänään laitettiin tukat kuntoon ja lähdettiin kartsalle .. pojan 4v tukkaan piti kans laittaa hiukan vahaa .. hän ihaili itteensä peilistä ja totes " tää mun tukka on kuin talvinen hyppyrimäki " :) . Mut tänään kotiutui myös tuo minun kamera , joten laittelen muutamia kuvia mun pienistä askarteluista . Ensimmäisenä on kuva 1e maksaneesta halppis harjasta , joka sai maalii pintaan ja rusetin kaulaan :) .. ehkä hiukka talvinen ..mut edessähän se on seki aika ..Tässä päivänä eräänä intoiduin "revitteleen" kuviosahalla ja tämmösiä synty tuotoksena :)

9 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Tolle harjalle sopis vielä kaveriksi sellainen lyhytvartinen sihveli -valkoisena tietty;)

Mari kirjoitti...

Ollaanpas sitä näppäriä, vautsi:) Hienoja kirjaimia. Meillä on tuo kuviosaha myös, mutta miun armas ei anna käyttää sitä... Ihana oli myös harja;)

;ari

Mari kirjoitti...

Siis... Mari:)

Sarppa kirjoitti...

Mulla ois valkonen sihveli, tarvisin vaan harjan sen kaveriks.. vink vink.. ja ihania nuo kirjaimet...kaikkee sääkin osaat!! *kade*

Hih.. hiukan nauratti tuo sinun poikasi kommentti =D

maiju kirjoitti...

Vau Maano - ootpa taitava! Nuo kirjaimet on huippuhienoja!

Enpäs tiennytkään, että vanhoihin astioihin liittyy tuollaisia riskejä - kiitos tiedosta. Ja tuo ovi on aivan mahottoman kaunis...

päivi kirjoitti...

kivat nuo kirjaimet.. minullakin niitä vino pino.. eri tyylilläkin osa tehtynä..
pistosaha on mainio vempain!
yöterkuin päivi

Nicole kirjoitti...

Ihana harja ja upea, että olet itse tehnyt nuo hienot kirjaimet!

Joo, minä kuulin sama uutinen kuin sinä (edellisessä postauksessasi), mutta tulin siihen tulokseen, että kun astiat vain käytetä joskus, ei ole hätää?

titta kirjoitti...

Tosi hienoja kirjaimia ja harja on niin söde.
:) Titta

Krisse kirjoitti...

Nyt on pakko ostaa kuviosaha... ja kirjaimia tekemään. Ihanaa kun saa inspiraatioita täällä kuntoutuspaikassa.Muuta täällä ei saakkaan. Kiitos ihanien blogien. Päivä taas pelastettu.
Kivasti harjaa tuunattu. t.Krisse