maanantai 20. lokakuuta 2008

Kokoelma kasvaa ...

Minulla on ollu pikkuisin sisko kylässä muutaman päivän .. meitä sisaruksiahan on kolme minä Iiiisoin , sit väli sisko ja pikkuruisin . Ja nyt tämä pikkuruisin on tekemässä minusta ihka eka kertaa tätiä :) . Eli sukumme kasvaa tammikuussa yhdellä ihka uudella nyytillä :) ..


Mitäköhän muuta , no matkalaukku kokoelmani kasvoi kahdella jäsenelle viikonloppuna .. Voitteko kuvitella olinko tohkeissani kun pääsin tonkimaan kirppari pitäjän pakettiauton perää , ja se oli täynnä aarteita :) oli kuule jos jonkimoista kaappii .. ja sitä "romun määrää" .. eiköhän mulle pukannu siinä kaivaessa mikreeni kohtauksen ja toinen silmä "sokkona" yritin tiirata pakun perälle .. kauaanhan sitä ei voinu tehä ku täyty luovuttaa :( ..

Laita kuvia nyt muutamasta vanhasta laukusta jotka pääsivät kaapin päälle :)

Ny minun lootaki sai muutaman vanhan "lullun" :)

18 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ompas somat kapsäkit.. ihania kerrassaan!! ja lusikat kanssa ... Arvaas täällä ihan koomassa, sain tänään "sen" vanhan kaappini tuohon pihalle.. ;) Juu.. nyt se on pesty ja kuivumassa tuolla mein kodarissa. Huomenissa tarkastelen lähemmin ja funtisn mitä sille teen/teenkö? :)

Cia kirjoitti...

ja taas on maano löytänyt lisää laukkuja(vihreä naama hymiötä kaivattaisiin!!),mulla ei edelleenkään ole ensimmäistäkään:(

Anonyymi kirjoitti...

maano voi sitten alkaa sitä matkustelua ;) eri puolille suomea harrastelemaan. ei ainakaan kapsäkeistä ole kiinni matkaan lähtö.

Kirsi kirjoitti...

Huomenta,

Minullakin se vaan matkalaukkupino kasvaa, oliskohan niitä vanhoja laukkuja 7-8 kpl, en edes muista...

Kirsi

Galleri MochB kirjoitti...

Ihania laukkuja! Minäkin tykkään niistä vanhoista kapsäkistä, 7 asuu juuri nyt meillä...:O)

Mari kirjoitti...

Ihanasti sopivat kaapin päälle. Ja kranssit ovissa ovat myös somat:)

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Höö! Mie oon nyt yrittäny kirppareilta katella noita laukkuja, kun semmoisen tahtoisin, mutta eipä oo miun matkan varrelle sattunu. Ja sie oot löytäny KAKS!
Ja ihanat melkuttimetkii oot hankkinu! Kauniit.

Krisse kirjoitti...

Minä kerään myös vanhoja matkalaukkuja. Sunnuntaina kirpparilla meinasin saada yhden lisää mutta joku oli jo varannut sen. Nyyh..

tiistaiterkut Krisseltä

titta kirjoitti...

Ihanat laukut !

Tiia kirjoitti...

Hauskat matkalaukut ja sievät on lusikatkin =)

Anonyymi kirjoitti...

Monta olen perässä...
Tänään kävin ostamassa vanhan keittiökaapin ja yhden sain kaupan päälle.

Nicole kirjoitti...

Onneksi olkoon, kiva että perhe kasvaa! Ihania laukkuja! Harmillista, että migreeni iski, mutta ihania tuotteita ehdit saada kuitenkin!
Paketti lähtee huomenna =).

Sirkka kirjoitti...

Voi Maano, sinulla pitäisi olla ne migreenilääkkeet aina mukana, jos sattuu kirppistavarat hypätä silmien eteen:))
Ihanat matkalaukkulöytösi, niissähän voit säilyttää vaikka kirjoja:)

Hyviä vointeja.

tinttarus kirjoitti...

Upeita kapsäkkejä!!!!Aatella, millaisiahan maailmanmatkaajia on näidenkin kanssa reittejään kulkenut...paljon ovat laukut nähneet :)

Hanneloore kirjoitti...

Heippa Maano:)

Sinun laukku kokoelmasi sitten vaan täydentyy..;)Mä en ole niitä (vielä) alkanut keräämään mutta tänään juuri näin yhden tosi kauniin tässä lähellä kirpparilla ja hinta oli 14€..ei paha vai onko?:)

Tuo sinun kaunis kaappisi muuten muistuttaa tosi paljon minun kaappiani, mahtaako olla sisaruksia?Mun kaappini on jostain Laatokalta ilmeisesti..
Ihana oli muuten tuo sammalkranssi kynttilöineen:))Kaunis, täytyy varmaan koettaa tehdä sellainen seuraavaksi.
Mukavat viikon jatkot:)
Hanneloore

Sarppa kirjoitti...

Heippa tuleva TÄTSY! =)

Muistan kun minusta tuli täti n. 6v sitten ja se oli aikasta ihanaa..

Ja mitäpä muuta kuin että taas niin ihania löytöjä, mitähän kaikkee olisitkaan löytänyt jollet ois saanut kohtausta?

maano kirjoitti...

hanneloora .. saman bongasin minäkin blogissasi et liekko meillä kaappikaksoset .. niin jokaisellahan meil on kipukynnys nuis ostoksis ;) minulle 14e matkalaukusta olis ollu liikaa , puolet siitä niin mennään jo minun kipukynnyksen ylärajalla :)

kirppupöytä loppu eilen ja masentava lopputulos , tosi vähän meni tavaraa kaupaksi , ja askarteluistakin vain 1 .. mut oon tottunu tääl ei kirpuil mee askartelut jos "ei ilman anna" .. plääh .. eli mail lootakin tuli takas ...

Minttu kirjoitti...

Hei!
Hienot laukut... Mistä löydät noita hyviä aarteita? Joku aika sitten itse kiersin kirpparit Kemistä ja Torniosta läpi enkä löytänyt mitään aarteita ja sitten jos löyty joku kiva juttu niin hinta oli aivan älytön...
Voi, että tuo kaappi on kaunis! Hyvää viikon jatkoa! Terveisin Minttu