keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Möykyt ...

Syyslomakin on sit "lusittu" .. me käytiin pikku reissu siskon luona naapuri pitäjässä lasten kanssa ja otettiin koulusta yx lisäloma päivä :) Kirpparitkin tuli kierrettyä mut ei mitään mainittavaa löytynyt , pari leivosvuokaa .. Tarjolla toki olis ollu vanhoja pulloja , jotka jo kaappasin matkaan mut jätin sit kuitenki ku niitäkin tuntuu olevan jo sen verran kertynyt .. Vanha vaaka halvalla , mut sillekkään ei oikein sijoituskohdetta ollu niin sekin jäi ..

Sain maalattua vanhan jakkaran jonka joskus kauan aikaa sitten ostin kirppaerilta .. joka on nöpöttäny nurkassa ja ootellu sitä inspistä . Tämä yksilö jäi ihan perus valkosex ilman minkäänlaista ylimäärästä "koristelua " . Lasten kanssa askarreltiin täs taannoin askartelumassasta , ja väsäsin tämmöset "möykyt" ...

11 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Suloisia :)

Elsa kirjoitti...

Kivoja möykkyjä, etenkin kun ovat itse tekemiä... jakkara näyttää raikkaalta ja puhtaalta, ja söpöltä, valkoisella maalilla on vaikutusta.

Olivieno kirjoitti...

Kaunis jakkara ja möykyt. Jakkarasta tekee sympaattisen kun puu on hieman halkeillut.

Mari kirjoitti...

Ihana pikku jakkara. Minun pitäisi myös löytää jostain... Hauskoja möykkyjä:)

Anonyymi kirjoitti...

Suloisia nuot möykyt, kiviksi luulin ennekuin tekstin luin.
JAKKARA ON IHANA! Miten niitä löydätkin?
Jonkinlainen jakkara olisi seuraavana puutyö listallani. Sunnuntaista astikka olen ollut tallilla puutöissä. Jotain jopa maalausta vaille valmiina: yksi pieni hyllykkö, muutamat sisustus tikkaat, neljä erinlaista naulakkoa. Pikkukaappi työn alla. Siihen tosin en osaa varmaankaan ovea itse tehdä... eli saattaa tulla hyllykkö vaan siittäkin. Esittelehän vaan lisää puutöitäsi että minun inspiraatio pysyy yllä=o)

maano kirjoitti...

marika säähän oot ollu ahkerana :) .. koskas tuotokset tulee esiteltäväx :) .. mulla maalauksen alla yx lokerikko :)

Sirkka kirjoitti...

Kauniita käy kuin jo ammattilaiselta:) juu on hyvä ettei kaikkea kanna kotiin...muuten huomaa pian että ei enää mahdukkaan sitä mitä Oikein haluaisi:) eix je:)

Hanna-Maria kirjoitti...

Jakkarahan on suloinen aivan tuollaisenaan. Jakkaralle olisi meilläkin käyttöä, kun veskiin olisi hyvä lavuaarin eteen sellainen viritellä. Jakkara on vaan ollut hakusessa niin kauan, että lapsi taitaa olla jo niin pitkä, että ei eitä enää oikeasti tarvitse...

Söpöt möykyt :)

Tiina kirjoitti...

Voi tuota...kin jakkaraa!!! Suloisia nuo möykkylöisetkin.. :)

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

möykkyset ihan tunteet pintaan nostavia
Ilona

Anonyymi kirjoitti...

Noo nyt niitä olisi osa esittelyssä...