perjantai 17. lokakuuta 2008

Tuumailuu .. ja haaveiluu ..

Täällä vaan sataa ja sataa :( .. ei tällänenkaan syksy oo kiva .. No joo , tällä viikolla sain aikasex pystytettyä sen kirppari pöydän, mut myynti on ollu kyl tosi nihkeetä, liekö syy siihen et viime viikol oli markkinat ja ihmistä oli toooosi paljon liikenteessä . Toivotaan kuitenki ettei pakkasen puolelle tuon myynnin suhteen jää .
Sit mun olis tarkotus palata työelämään :/ .. tiedossa ei kyl oo et mihin :) . muutamiin paikkoihin oon käyny kyselemässäkin , lähinnä semmosiin pienempiin paikkoihin jotka olis unelma työpaikkoja .. Joskus haaveilin omasta sisustuspuodista, mihin olis saanu tehä itekki tuotteita myyntiin , mut toistasex haudattu ajatus .. mut eihän sitä koskaan tiedä . Olis vaan niin ihana tehdä työtä missä sais toteuttaa ideoita (välillä ehkä hullujakin:) ) ja sais tavallaan siirettyä harrastuksensa töihin :) ... moniko teistä tekee työksee sitä "unelma työtä " ?
Ja eihän postausta ilman kuvaa :) .. liitän tähän yhden tekemäni sammalkranssin joka roikkuu meidän terassilla . Lähempänä joulua siihen olis tarkotus laittaa viel rusetit ,kuhan kelit tästä vähän kuivahtaa .. mut ny mennään näil eväillä ..

22 kommenttia:

Nicole kirjoitti...

Hei! Ihana sammalkranssi! Ja kiva, että ilahduit palkinnosta! Oli pakko laittaa lapset nukkumaan eilen illalla, etten ehtinyt kirjoittaa voittajillekaan...
Toivottavasti löytyy työpaikkaa, jossa voit käyttää luovuutesi. Oma sisustuspuoti varmasti sopisi sinulle, mutta se on raskasta tehdä töitä kuusi päivää viikossa (ja usein iltaisinkin...) Olen aivan varma, että keksit jotain!

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Onnea työpaikan saantiin!
Ei, en todellakaan ole unelmatyössäni, mutta niinkuin mieheni sanoo, minun rakkaus hevosiin ei elätä lapsia. Kova elämän tosiasia, ajan kanssa olen oppinut elämään asian kanssa vaikken sitä hyväksykkään. Hevosala on surkeasti palkattua joten raha tulee muualta. Toisaalta onhan tämä stressitöntä, jos olet kipeä tai lapsi sairastaa, voit jäädä kotiin ja hommat tulee silti tehtyä. Puolensa kaikella joten nyt mennään näin. Sulle olisi kyllä joku sisustuspuoti enemmän kuin hyvä homma, niin taitava käsistäsi olet ja ideoita piisaa.

Sarppa kirjoitti...

Toivotaan että löydät mieleisen alan, itse olen vielä ainakin tyytyväinen työhöni..

Sammalkaranssi on ihana!

Tiina kirjoitti...

Kaunis kranssi.. ja älä ainakaan kokonaan hautaa unelmaasi... sillä you never know! ;)

Marja Kristiina kirjoitti...

Lämpimät, lämpimät kiitokset ja hyvän viikonlopun toivotukset!

IHQIHANA KRANSSI!!

Tuhannesti lykkyä työn suhteen. Olen varma että tunnet kun oma juttu osuu kohdalle tai syntyy idean tasolla.

Sirkka kirjoitti...

ja arvaas kukas täällä taas:))

kranssisi on taitavista käsistä tehty sammalta siihen upposi tovin ja se että se pysyy siinä... Meillä ei voi pitää mitään kranssia ulkona, koska lintuparvi on siinä heti kiinni ja nokkimassa parhaat palat...:) juu näin on käynyt. Nytkin ruukuista missä on sammalta, niin kaikki joka aamu pihalla...onneksi on kasvihuone:) juu kyllä annan niille pähkinöitä, näköjään ei vaan riitä.

Unelma ammatti mikä se sellainen on:) unelmissa meikäläisellä on:) nyt olen pitkällä sairaslomalla.

Sinulle toivon kaikkea ihanaa elämässä ja tiedän, että jonain päivänä saat tehdä sellaista työtä, mistä voit täysin sydämen pohjasta nauttia ja iloita.

maano kirjoitti...

voi että teil on tullu ihania kommentteja niin kranssista kuin tuosta minun vaahtoamasta työjutustakin ... se yx ongema täs on et en välitä tehä yhtään sen alan töitä mihin oon kouluttautunut , ja täl hetkel koulutus tulis "taloudellisesti liian kalliiksi" senpä takia tässä ollaan täysin tuuliajolla ...

Minttu kirjoitti...

Hei Maano!
Kiitos vierailusta blogissani! En voi muuta kuin ihailla käden jälkeäsi ja mistä ihmeestä keksit kaikki ihanat ideat?? Sammalkranssi on noin jo tosi kaunis ja voin jo kuvitella siihen ne nauhat... Mukavaa viikonloppua!
-Minttu-

Tiia kirjoitti...

Nättiä nättiä taas =) Ja onnea työjuttuihin.

tinttarus kirjoitti...

Ihanan sammalkranssin olet tehnyt!! Voinpa vain kuvitella kuinka se jouluksi saa juhlapuvun ylleen! ONNEA työpaikan saantiin. Älä kuitenkaan kokonaan hautaa haavettasi.....haaveet kantavat meitä eteenpäin, niitä saa vaalia ja niitä pitää olla!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
En ole aikaisemmmin täällä kommentoinut, ei ole aikaa istua alas niin kauan ;) Minä olen unelmatyössäni, omassa kaupassa. Olin ensin vastaavassa töissä myymälänhoitajana ja siellä sain kokemusta. Olin välillä muissa hommissa ja sitten tämä mahdollisuus tuli eteen =) Rankkaa tämä on, kuusi päivää viikossa kaupassa ja illat siihen vielä päälle. Saa kyllä toteuttaa niitä omia ideoita, jos kerkiää ;) Päivät aivan lentää, en kerkiä kelloa paljon vilkuilemaan. Blogeja plaraan yleensä aamusta kauheella vauhdilla.On tämä kuitenkin ihanaa, vaikka töitä on niin paljoa ettei kerkiä itte mukaan :) Kyllä säkin vielä törmäät siihen oikeaan juttuun!

~Satu~

Kati kirjoitti...

Heippa,

täällä ollaan unelmatyössä, mutta rankkaa se on ollut. Yrittäjänä olen ollut nyt puolisentoista vuotta, eikä vieläkään voi juhlia..
Haaveitaan kannattaa tavoitella! Voisit kokeilla tarjota tuotteitasi myyntiin muille, niin alku olisi helpompaa ja riski pienempi. Uskon, että saisit tuotteitasi hyvin kaupaksi. Kun laitat vielä toiminimen pystyyn, niin saat materiaalit tukkuhintaan ja näin myyntihinta jää järkevälle tasolla. Voisin kuvitella, että kirpparilla ei juuri vaivanpalkkaa saa, en tiedä, olenko väärässä?
Rohkeasti vain liikkeelle, niin ne haaveet siitä pikkuhiljaa alkaa toteutuakin! Etkä huomaakaan kuinka "tylsässä" työpaikassa aika kuluu siivilla, kun ajatukset pyörii omissa tuotoksissa :)

Onnea, mihin ikinä sitten ryhdytkin!

T: Kati
Sisustus Taika

Mari kirjoitti...

Aivan ihana kranssi! Onnea työn hakuun:) Minä en ole unelmatyössäni, mutta en toisaalta edes tiedä mikä se olisi.

Krisse kirjoitti...

Lauantaina lukuset menossa. Viikonlopputerveiset sinulle. Ihana kranssi..
-Krisse-

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Täällä paljon samoja aatoksia töiden suhteen. Vuosi vielä kotona ja sitten täytyisi taas puutarhurin hanskat kaivaa kaapista...
Tosi kaunis tuo siun kranssi. Tuommonen ois aika pollee tossa meijän verannalla... :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa siulle!

Nina kirjoitti...

Kaunis sammalkranssi yksinkertaisuudessaan - pidän kovasti.

Tsemppiä työnhakuun. Harvallapa meistä ihan unelma-ammattia. Ihanteellisintahan se olisi, jos voisi työssään toteuttaa luovuuttaan.
Sinä olet näppärä käsistäsi ja idearikas, joten jospa joskus se oma putiikki olisi mahdollinenkin.

Jantiina kirjoitti...

Suloisen pörröinen kranssi! Onnea työn etsintään!! Toivottavasti löydät unelmapaikkasi ja saat toteuttaa itseäsi! Vaikka oma yritys ottaa, kyllä se myös antaa..

Unelmapaikka ei täysin ole minullakaan, mutta paljon hyvää kuitenkin!

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

ehkä niin, että kerrot mitä oikeasti olet, olen käynyt hakijoita niin monta ja päätynyt aina samoihin ihmisiin sellaisiin tavallisiin, minua liikauttaviin ja niin kukaan ei ole ollut muuta kuin oma itsensä. vaikea on valinta ja kaikki, mutta luulen että sinulla on taito tehdä käsilläsi ja sydämmelläsi tee se niin
ilona

kati kirjoitti...

Hieno sammalkranssi! Onnea työnhakuun ja muista, että vaikka heti ei unelmatyötä löydykkään niin polku vie kyllä eteenpäin ja eteen tulee uusia ovia ja mahdollisuuksia. Siksi olen sitä mieltä että kaikista töistä on varmasti hyötyä elämässä ja toinen johtaa toiseen jne.. Minulla harrastuksesta tuli työkin, tosin vähän laajennetussa muodossa ;) Nyt olen vielä äitilomalla ja nautin tästä vapaudesta.

anrinko kirjoitti...

Ihana blogi sinulla! Oli todella piristävää katsella tuunailtuja juttujasi. Oma inspiraatio sai pienen sykäyksen...nyt pitäisi se aika vaan saada touhuiluun. =)

Hanna-Maria kirjoitti...

Kaunis kranssi!! Täytyisi taas alkaa väkertämään...

En minäkään vielä ihan unelmatyössäni ole ja mikähän se sitten mahtaisi ollakaan... Minulla toisin päin, tekisin niin mielelläni sitä työtä, johon olen kouluttautunut, mutta ainakaan toistaiseksi tekstiilisuunnittelu ei ole tarjonnut riittävästi duunia. Työajat ja työpaikka kuitenkin ovat juuri tähän elämänvaiheeseen sopivaiset, mikäpä tässä siis.

Haaveilua ei kuitenkaan saa unohtaa!! Toivottavasti sinulle löytyy juuri SE Oikea paikka!!

Sari kirjoitti...

Toivottavasti kirppispöytä kannattaa, etkä jää tappiolle. Tiedän, että ainakin K-Suomessa kirppispöytien viikkohinnat on aika suolaisia...

Sama haave on ollut itselläkin, nimittäin tuo sisustuspuoti. Olisi hauska tarjota täältä kaukaa ihanuuksia sinne koti-Suomeen, vaan saa nähdä tuleeko unelmasta koskaan totta...

Viikon alkuja toivotellen,

Sari