sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Kaamosvalot...En malttanut enää itteä pidätellä ,vaan ensimmäiset KAAMOSvalot on pihalle viritelty :) Valot virittelin jo aiemmin syksyllä tekemääni puuhun :) . Muuten päivä on menny kotosalla ja täytyihän "velvollisuuskin" täyttää eli äänestettykkin on .. illalla sit jännätään niin idoleita kuin vaalivalvojaisiakin .
Tämän kuvan myötä toivottelen kivaa sunnuntai-iltaa ..

23 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Kauniit on valot! Niin tuli jo jouluinen olo, hih. ;)
Kyllä minäkin pian jo valoja virittelen, sanokoot muut mitä hyvänsä. Ja mikä sen mukavampaa, kuin näin pimeänä ja synkkänä aikana jo laitella valoja. :)
Mukavaa sunnuntaita ja huomenna alkavaa viikkoa!

Sirkka kirjoitti...

hi, samat jutut täällä, valot kasvihuoneeseen ja äänestämässä on käyty:) Valoa kansalle!

Anonyymi kirjoitti...

Upeaa taas! Minäkin torstai-iltana kuistin ikkunoille velot viritelin.
Aloitin tänään puusepän hommat saapa nähdä kuinka mun käy... Naulakolla, pyyheliina naulakolla ja yhdellä hyllyköllä aloittelin. Naulakot vasta osina, hyllykkö liimauksessa. Hieman kyllä epäilen että ei kasassa pysy tai jos sattuukin pysymään niin siittä tulee niin vino ja kiero että ei mihinkään voi lattaa. No jatkan harjoituksia jos en onnistu (ja kadehdin kahta kauheammin tekemisiäsi=o)

maano kirjoitti...

marika ei sun tartte kadehtia , hienot niist tuloo .. mul ei kans nuis nikkaroinnissa ain oo malttia ja sit on kinkkura vonkkuroita suuntaan ja toiseen , mut reenataan

riikka hih kieltämättä mullakin joulu tuli mieleen mut yritin huijata teitä tuolla kaamoksella :) ei tainnu onnistuu :)

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin tänään olis niin tehnyt mieli naavapuuhuni valot väkertää mutta sitten ajattelin että naapurit pitää varmaa kahjona:( ja jätin ne vielä kaappiin.

maano kirjoitti...

karita , mua ne varmaan pitää muutenki ku pihalta löytyy vanhaa pyörän rotjake ja iän vanhat sivakat :)

FairytaleCottage kirjoitti...

Jos muutkin, niin minä perässä. Vähän mietitytti loppuviikosta kehtaako jo laittaa jouluvaloja pihalle, mutta mitä sitä turhia, pitää kaivaa valot kaapista. Valoa!

titta kirjoitti...

Hienot valot, sopivat hyvin tähän pimeyteen :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Tunnustettava on että, sulla on tosi hyvä silmä erottaa romusta potentiaalinen aarre! Itekin väsäilen kaikkea, mutta oot kyllä extra näppärä.

Mä haluaisin omiin virityksiin laittaa noita erilaisia tekstejä eli puuhun jotain kirjaimia tms. Mä en haluaisi ostaa kauhean kalliita sabluunoita tai leimaisimia. Teetkö sä jotenkin edullisesti ja helposti (heh, tämähän se aina toiveena on, vaikkei ehken realistista) ne "painatukset"? Jos tää on sun salainen patentti niin ymmärrän kyllä...

Tuunaillen

-luna-

Mari kirjoitti...

Tosi kaunis:) Kävin äsken kaupasta hakemassa valoja pihaankin. Kuistilla on toistaiseksi niin paljon tavaraa, että valoja on turha laittaa...

Anne/ Huvilaunelmaa kirjoitti...

Hienon nimen oot keksinyt...kaamosvalot! Mäkin oon miettinyt että miten ne jouluvalot pitäisi nimetä...mä kun kaivoin ne esiin jo varmaan kuukausi sitten! Ja heti tuntui pimeät illat paljon paremmilta...
Ihanaista viikkoa, Anne

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Kyllä on nätti!

Miulla on ollu monena vuonna sammalpuu, ja nyt koklasin tuota naavaversiota. Sammal on kiva materiaali, kun valot saa kauniisti sinne "sisälle" ja siitä tulee semmonen ihana vihertävä hehku... TYKKÄÄN :)

Jouduin tänään selittämään miehelle että nää on "sisustusvalot" kun viritin omia valojani kranssiin... HIHIII! Vuoden pimeintä aikaa, kun luntakaan ei oo vielä, niin miks ihmeessä niitä ei jo voi laittaa...?

Tiia kirjoitti...

Kauniit valot ja tunnelmallinen kuva! Voisi pian itsekin... =)

"Kantriina" kirjoitti...

Kaunis.... ihan tässä tulee itsellekkin jo himo laittaa valoja. Kyllä niistä vaan tulee niin kaunista tunnelmaa :)

Krisse kirjoitti...

Ihanat valot.. meillä ei vielä ole ulos laitettu mitään valoja kun tuo Kamu on vähän vastarannan kiiski valoille... ei ennen joulua... mikä se sellainen syksy on.. ilman valoja.
Kohta kyllä ne sinne viritän...
:-DD

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Aika huvittava tuo sinun Pause-jakkara, hyvä ei ainakaan ihan heti tule muilla vastaan. valoa tosiaan kaivataa
ilona

Outi Loimaranta kirjoitti...

Kaamosvalot on kivat - ja niin on blogisi muutenkin. Paljon ideoita!

Iippa kirjoitti...

Kyllä täällä Suomessa on niin pimeää, että hyvin voisi vaikka mitä valoja minusta laittaa. Ei nyt ihan joulupukkeja, mutta kaikkea sellaista, joka sopii syksyyn ja talveenkin. :) Laitetaan me sisustusintoiset paljon valoja pimeyteen, niin jospa muutkin sitten vähitellen innostuisivat! :)

kati kirjoitti...

Haa! Ihanaa, kaamosvalot! Hyvä termi vastakohdaksi jouluvaloille. Otan käyttöön nimityksen minäkin ;) Kranssissa täälläkin jo siis kaamosvalot päällä ;)

Tiia kirjoitti...

Kurkistapa blogiini =)

Nina kirjoitti...

Kaamosvalot on tosi hyvä idea. Kaupoille se on pikkuhiljaa kipitettävä ostamaan uusia valosarjoja pihan havuihin.
Nyt on meneillään vuoden pimein aika, joten kaikki kunnia valoviritelmille.

Kauniilta näyttää valopuusi!

Sarppa kirjoitti...

Ihanat kaamosvalot...omani ei kyllä näytä noin kauniille =)

Heidi kirjoitti...

Voi miten ihana! Mun tekis mieli laittaa jo kanssa :D