torstai 23. lokakuuta 2008

Hyllyröinen ...

Sillon ku pari vuotta sitte olin vetree ja viree kuljin paikallisessa kansalaisopiston puukurssilla .. kurssikaverit väsäs hienoi kaappikelloja ja kerros sänkyjä ,niin maano sormi suussa teki näit simppeli naulakoita ja tässä yx tekele, jonka maalasin ny valkosex ja siirsin toiseen paikkaan :)
Ja sit oletettavasti joku mies on asentanu "hyvälle korkeudelle" keskuspölynimuri luukun ... no joo onhan tässä ajateltu ergonomiaa ettei tartte kumartua ky tökkäät imurin reikään :) muuta logiikkaa mää en tuosta asettelusta oo löytäny , eli valaiskaa mua mikäli tässä on jokin idea ..mut argh minkä näkönen lotjake se on tuos keskellä seinää ...katselkaa ja ihastelkaa ..

ps. kävin muuten kirpulla ja joitain löytöjäkin tein mut niistä huomenissa :)

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aaa..Odotan kirppulöydöistä tilitystä.. ;)

Hylly on mainio.. pystyn helposti kuvittelemaan sen tulevan makkarini seinälle ja siitä roikkuisi puuhelmiä ja muita ihanuuksia.. se ON siis IHANA! Mä en taida muuta IHANAA sanaa osata, ku et I H A N A!

Rouva Nordman kirjoitti...

Tosi suloinen hylly!

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

voi miten olet jaksanut touhuta, ihan alusta asti ihanuuden
Ilona

Tiina kirjoitti...

Kuules... täällä on ihan samalla logiikalla laitettu nuo pölynimurirasiat.. että äläs huoli.
No tosin valokatkaisijan alapuolella aina mutta kuitenkin!!!
Kaunis tuo naulakko.. ihana suorastaan.. :)

Mari kirjoitti...

Tosi kivalta näyttää hylly. Ja ihana myös tuo kukkakimppu tuossa puisessa astiassa pöydällä:)

Hanna-Maria kirjoitti...

Kaunis hylly. Ja sen täytyy olla mies tuon imuritöhverön takana. Ei ole muuta vaihtoehtoa. Käytännöllisyys ennen kaikkea ja silleen :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi Maano olen NIIN kateellisena hyllystäsi! Ostin jo liimapuu levyäkin mutta kun en ole uskaltanut alkaa sahaileen. Vaikka mulla on tuolla tallilla vannesaha ja pöytämallin pistosaha, eli pitäisi ehkä onnistuakkin. Ehkä tuollaiset isot kurvit helpommin kun aiemmin yrittämäni pikkukurvit (nukketalon kalusteisiin).
Minä taas kiroa sitä keskus pölynimuria, meillä se on hervoton keltainen teollisuus Kärcher kuistin nurkassa, sitä ei saa piilotettua mitenkään. Nuot rasiat on pikkujuttu siihen verrattuna!

Hannukka kirjoitti...

Ihmettelin kerran samaa ja silloin joku valaisi minua, että näin lapsukaiset ei tunge niihin tavaroita... tiedä sitten mikä on totuus.

maiju kirjoitti...

Enpä olisi koko luukkua huomannut, jos et olisi sanonut. Siltikin piti tihrustella, että missä se on - tietysti omaan silmään pistää enemmän ja tuon tuolin ja hyllyn seurana tietysti harmillinen. Ei paha silti. Kauniin hyllyn olet aikoinasi tehnyt!

tinttarus kirjoitti...

Ole ylpeä!! Minä ainakin olisin, jos olisin osannut noin ihanaisen hyllyn omin käsin saada aikaan! Ja mitä tulee siihen imuriaukkoon: MIEHISTÄ logiikkaa. Ja siitä ei meidän kannata edes yrittää ottaa sen suuremmin selvää...

Sirkka kirjoitti...

Kaunis hylly kuin koru...ja aattele olet sen ite tehnyt. Se se on jotain se.
Minä en kyllä vieläkään minkäänmoista luukkua huomaa, en ihan totta, täys kymppi! onnittelut Maanolle! Abloodeja!

Minttu kirjoitti...

Hei!
Jälleen ihailen kädentaitojasi, meinaan minulta jäisi hylly tekemättä... Aivan ihana hylly ja kaunis kokonaisuus!