tiistai 16. syyskuuta 2008

Piha askartelua ...

Taas tuli tovi istuskeltua pihalla ja askarreltua . Sain tehtyä ison sammalpallon joka onkin tuossa kuvassa sekä kanervakranssin :) ... Näiden kuvien myötä mukavaa tiistai-iltaa , minä kipitän katsomaan Innoa :)

15 kommenttia:

Milana kirjoitti...

No voi suloisuuksien suloisuus, teitkö kanervakranssinkin itse?????!!!!! Käytitkö jotakin pohjaa??
Upeaa jälkeä!

maano kirjoitti...

tein kranssin ite ja pohjaksi väänsin muutaman pajun ympyräksi

Tiia kirjoitti...

Iik miten nätin näköinen toi kranssi!!

Sarppa kirjoitti...

Wau, sinä se osaat mitä vaan =)
Kauniita..
Viime vuonna teinkin noita sammalpalloja, jaksaiskohan sitä tänä vuonna tehdä??
Itse rypistin sanomalehteä pallon muotoon ja laitoin sen päälle vasta sammalta...kuis sie teit?

Ja myöhästyneet onnittelut vielä tätäkin kautta =D

maano kirjoitti...

sarppa samoin tein minäkin kastelin sanomalehteä ja pallon muotoon ja sit sammalta niskaan :) niin ja kiitti :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania askarteluja. Sammalpallot kiva idea:)

maiju kirjoitti...

Kranssista tuli tosi hieno - teitkö ensin nippuja ja ne sitten rautalangalla kiinni, vai miten? Tein siihen tapaan talvella havukranssin ja tosi hyvä tuli. Ajattelin tänä vuonna kokeilla vaahteranlehdistä, kunhan niihin kunnon puna nousee!

SariW kirjoitti...

Tosi kauniit asetelmat ja kuvat ! Aivan ihanat ...

Krisse kirjoitti...

Kyllä te ootte taitava... osaisikohan...
-Krisse-

maano kirjoitti...

rouva romu .. juuri niin tein , ensin pikku nippuja ja sit niput kiinnitin pohjaan .. helppoa mut loppua kohin alko jo kyllästyttään ;)

Mari kirjoitti...

Kaunista:)

Mari

Sirkka kirjoitti...

Kaunista on...kyllä siitä tekemisen riemusta saa ihanan tunteen kun valmista jälkeä syntyy ja jaksaa nämä syksyn ilot otaa vastaan paremmin katsoessaan kättensä töitä.
Mitä pidit Innosta ,minäkin sen katsoin.

maano kirjoitti...

sirkalle vastauksia .. innon muutos hmm.. no tykkään markon muutoksista kun hällä on yleensä aina jokin jippo mukana. minulle paikka oli aivan liian räväkkä . ite en olisi maalannut sitä isoa seinää vihreäksi , koska väri oli semmoinen et minä ainakin kyllästyisin äkkiä ja toiseksi sen seinän maalaus uudelleen hirveä urakka (korkea katto , ja portaat kiinni seinässä) .. hui jos asiakas ei olisikaan pitänyt väristä :/ .. mut keittiössä oli mielestäni hauska idea et yläkaappien yläpuolen seinä laatotettiin :) olkkarin pöytä oli ihan kiva ja lamppu ..muita sit muuta en oliskaan huolinut kotiini ..paitsi lattian :)

valkeataika kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut täältäkin..Hauskoja tuunauksia sulla taas, kova miekin oon kaikkea aloittamaan, mutta mielenkiinto loppuu aikas pian, joten keskenkin niitä aina jää..Varmasti ystäväsi piti tuunaamastasi lehtilaatikosta, itse tehdyt lahjat on kaikista parhaita, kunhan ensin tietää mikä sopii kellekin. Eikä se todellakaan aina ole helppoa! Kannattaa nähdä vaivaa. Olen suunnitellut päiväreissua Tornion suuntaan Veeran puotiin ja Ikeaan tässä syssymmällä. Voisit melkein lähteä mulle oppaaksi, kun kirpuistakin aina löydät ihanuuksia.. Etkös sie siellä suunnalla jossakin asustele?-sanna

maano kirjoitti...

sannalle vastauksia , mehän voitas yrittää järkätä jonkinmoiset tapaamiset jossain :) , olehan yhteyksissä kun tänne päin tulet :)