torstai 4. syyskuuta 2008

KIITOS!

Nyt otan "käsittelyyn" saamani tuunustukset , joista olen äärimmäisen otettu ... johtuen siitä mistä jo eka postauksessani mainitsin . Eli oon varmaan kaikkien aikojen blogihistorian onnettomin kirjottaja ... että näitä mun juttuja joku jaksaa lukea ja saati viel pitää niistä :) .. monta kertaa oon miettiny niitä kouluaikasia äikän opettajia ja ainekirjotuksia .. en voi väheksyä yhtään sen maikan tuskan hiki määrää ,ku on maanon aineen saanu käteen ja todennu et taas on maano yrittäny 4 arkin verran .. mulla oli tapana (niinku näissä postauksissa voi huomata ) et aiheen saatua ideat lentää ja juttua piisaa . Mul on vissiin aina ajatus menny askeleen edessä siitä mitä kynä yrittää kirjuuttaa . Tässä aine kirjotus hommassaki kynä sauhuten kirjootin menemään ja ku huomasin et tunti alkaa loppuun piti tarinakin lopettaa ku kanan lento ..ja se tosiaan loppu :) . Näitä postauksia kirjottaessa tarkastan tekstin moneen otteeseen ja lopuksi läväytän tuon oikeinkirjoitus tarkastuksen päälle , ja lähes joka toinen sana on tummennettuna ..mää simmut ymmyrkäisinä katon et miten on mahollista , enkä ees niitä virheitä löydä .. eli koittakaa kestää näitä mun häröjä ja mokia ja joskus juttuja ,jotka ovat lyhyitä ku kanan lennot ... Ootte kaikki blogiystäväni ansainneet nämä tunnustukset ihan vaan siitä syystä, ku ootte viittiny mun blogin rähjässä vierrailla ja vielä erityiskiitokset heille jotka ovat kommentinkin jättäneet ... Teidän ja itseni ja tietty sen äikänopen kiusaksi meinaan tätä bloggailua jatkaa ja toivottavasti viihdytte, jos ette juttujen niin kuvien seurassa :) . Halit kaikille :)


ps. uskallankohan napsasta ton oikeinkirjootus nappulan alas .. :)


12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kyllä sun kirjoitukses on aina sellainen päivän piriste!
ja saman moinen kirjoittelija ja tarinan iskijä olen sitten koulussa minäkin ollut. vajaa kaks konseptia tarinaa kärryn pyörästä... opettaja tykkäs!

jatkathan samaan malliin, bloggailussa ja tuunauksessa. siitä on vaan iloa kaikille.

maano kirjoitti...

joo ei mua ittee haittaa yhtään tää avuton kirjotustaito . joskus kun lukee omia vanhoja tekstejä niin saa oikein ajatuksen kans lukea et ymmärtää mitä on tarkottanu :) eli lupa nauraa :)

Tiia kirjoitti...

Täällä on kiva käydä lukemassa juttujasi ja ihastelemassa taidokkaita töitäsi. Itsekin kirjoittelen aina mitä "sylki suuhun tuo", enemmän tai vähemmän tarpeellista tekstiä =) Blogeissa kuitenkin tekstit ovat aitoja ja tulevat spontaanisti, niitä on mukava lukea.

Noora kirjoitti...

Hei taas!!
Kiitos vierailustasi blogissani. Olen sun blogissasi aika tiheään vierailut..en vaan muista oonko koskaan merkkiä jättänyt.
Ja Haaparannalta löytyy meidän Punainen Tupa. :)

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

heippa hei flunssaisena nyt vasta pääsin moikkaamaan melkein vierotusoireita, hih
ilona

Mari kirjoitti...

Tää sun blogihan on ihan paras:))

Mari

Anonyymi kirjoitti...

Vai avuton kirjotustaito, kukkua kanssa. Olet hyvä kirjoittaja ja tykkään huumorista jutuissasi!
Minä olin myös maraton aineiden kirjoittaja oikeinkirjoitus -4 ja tarina ittessään 10+ sanoi ope (joka olisi hiuksensa vuokseni menettänyt, ellei olisi ollut kalju). Minä en ole viitsinyt sitä oikeinkirjotus namiskaa edes etsiä, kirjoitusvirheet olkoot osa minua.

Krisse kirjoitti...

Älähän vähättele itseäsi. Mukavia kirjoituksia. Tykkään sellaisita kirjoituksista joista tuntee että ne on kirjoitettu omalla persoonallisella tavalla. Viis kirjoitusvirheistä, nehän on tekstien suola.. Jatka samaan malliin.:-))
-Krisse-

Anne kirjoitti...

Voi kiitos,kiitos Maano siulle tästä ihanasta ja hyvää mieltä tuottavasta blogista!
Ja juuri tuota siun kirjoitustaitoa ja -tapaa oikein kadehdin.Minä kun taas en osaa pukea ajatuksiani kirjoitettuna juuri ollenkaan.Enkä ainakaan näin ihanan värikkäästi kuin sinä.Eli jatka samaan malliin ja ilhduta meitä vastakin!

Villa Vaalea kirjoitti...

Postiiviset kirjoituksesi, upeat kuvasi ja mahtavat tuunauksesi ovat huippuluokkaa!

Nicole kirjoitti...

Kyllä minä viihdyn hyvin sekä kuviesi että kirjoituksesi parissa! Jatkaa samalla tavalla vain!
Kun kirjoitan ruotiksi se menee tois sujuvasti ja nopeasti, mutta sitten kun kirjoitan suomeksi saan miettiä ja miettiä ja paljon virheitä tulee, mutta en tarkista niitä (ainakin joka toinen sana olisi alleviivattu silloin =).
Hyvää viikonloppua!

Lina kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa vierailulla täällä. Mukava blogi, tulen varmasti uudestaankin.
Terveisin, Päivi