lauantai 6. syyskuuta 2008

Kirppuiluu :) .. yllätyskö ..heh ..

Viimeistä viedään, eli vika kerran oli kesätori :( .. pyörähettiin tytön kanssa siellä aamutuimaan ja jotain sieltä löytykin , mut kunhan saan ne viriteltyä niin sit näätte kuvaa . Mul on ollu ny kohta 2 vko kirppispöytä ja sen minun pöydän vieressä on ollu iiiiihana aarre pöytä :) olis tarjolla perunakappaa, vanhaa puhelinta ja ihana pikkuinen kenties lasten kokoinen pikku pyykkilauta (mut hirmu hinnoilla meikän pudjettiin ). Tänään käväsin siistimässä omaa pöytääni ja samaan aikaan tuli järkkäileen täti sitä omaa aarre pöytää . Mää tietty sivusilmällä kyttäsin ku hyeena :) . Hää otti sen pyykkilaudan käsiinsä ja liimas siihen uutta lappua .. mul varmaan kaulaki piteni sen kakskyt sentii kun katoin mitä lappuun kirjotti .. Hinta putos puolella ja meikä syöksy laudan kimppuun, ja hyvä etten käsistä vieny .. tässä tää ny sit on :)Alapuolella pikku saippua , minkä olen kätkenyt säkkikankaan sisään johon oon painanu tuollasen vanhan saippua etiketin ..

Viikolla pyörähin junnun kans kirpul ja sielt löyty tämmönen puinen uusi pullokori 2e ... nää on musta ihania löytöjä kun ne saa tuunata mieleisekseen :)

Ja sit tuunattuna , korissa on sisällä myös kauniin vihreän värinen patentti korkki pullo minkä nappasin kesäkirppikseltä 1e.. vieläkö löytyis vanhoja ruokailuvälineitä tuohon yhteen lokerikkoon niin olisin tyytyväinen :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia!

Jaana kirjoitti...

Voi itku sinua ja sinun löytöjäsi! Ihania! Jaksan aina hymyillä tuolle matkalaukkupinollesi ja sen tekstille, tuossa blogisi sivussa. =)

Mukavaa lauantai-iltaa!

Veera kirjoitti...

Ihania löytöjä ja tuunauksia jälleen kerran. :) Maano osaa nämä jutut! Mukavaa lauantai iltaa sinne!

Anonyymi kirjoitti...

toi pulloloota on kyl hieno ja tuo pyykkilauta varsin sulkku!

Tiina kirjoitti...

No, hyvänen aika... tuas on rouva tuunaillut... ;) hieno tuli tuosta.. ja onhan se hyvä jotta on nuo nummerot niin tietää tuon lukumääränkin... ei mee ihan sekaisin.. hih! ;)
rakkaavella terveisin, tiina. :)

Mari kirjoitti...

Upeat tuunaukset! Senkin taitava:)

Mari

Anonyymi kirjoitti...

Upeita löytöjä ja tuunauksesta tuli ihku:)

Sirkka kirjoitti...

Oi sinäkin numeroita:) kävipäs hyvä mäihä,aina on hyvä venyttää muutenski, vaikka vaan kaulaa:) Se oli sinulle tarkoitettu...jetsulleen!
ja mikä ettei ettetkö löytäis pika puoliin ruokailuvehkeitä..ja ainahan voi vähän odottaa:) Ei muuta kuin Onnea löydöillesi!

Sari kirjoitti...

Kauniisti olen tuunannut tuon puisen pullokorin. Ihana!