torstai 26. kesäkuuta 2008

Kirppareita ja kurinpalautusta ..

Tänään pyörähettiin pika reissu kaupungilla , kirpparit kiersin mut saalis jäi köyhäx eli tyhjin käsin kotiin . Alku illasta kerkesin huseerata pihalla ja sain leviteltyä "ehtaa multaa" pensaille , ennenkö sade taas yllätti :( ... (mut huom en kipittäny sisälle pannarii tekeen ) .. nyt on pakko ravistella itteensä ja ottaa jonkun asteinen kuri käyttöön itteään kohtaan , ja alkaa kattoon taas mitä suuhusa tunkee ja kaivella nuit pölyttyneitä lenkkareita kaapista ..
Tässä mummuni vanha kommuutti ,joka oli jo usean mielestä kaatopaikka kamaa , sai viellä meiltä eloonsa jatkoaikaa . Kyllähän se työtä vaati , mut kelpo vehe siitä viel tuli . Ja tätä nykyy se sit kätkee sisäänsä nää hirvittävät digihärvelit ... älkääkä välittäkö nuista johtokaaoksista , en minäkään niistä välitä meinaan käytössä niihin sokaistuu .. enkä nytkään huomannu niitä ku vasta kuvassa :)
Tässä pieni mitta ,jonka ostin joku aika sitten yhdestä antiikki liikkeestä 50 sentillä .. Tämä ihastuttava pikku kapistus roikkuu nyt vasta tuunatun kaapin ovessa , joten väri paljastuu sit näin .. tai tokkopa se niille jotka minua vähänki tuntevat yllättyvät väri valinnasta :) . Laitan koko kaapista kuvan sitten , kun olen sen saanut mieleisen näköseksi .. nyt vielä joku tökkii :/ ...


6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tosi kaunis komuutti:) Minä haluaisin vessaan allaskaapiksi tuon tapaisen... Etsinnät on jo käynnissä! Tuo mitta on syötävän suloinen....

Mari

Sarppa kirjoitti...

Sinä olet kyllä todellinen löytäjä.. minulle on usein sanottu että löytelen kaikkea halvalla, mutta sinä kyllä viet voiton =) ja niin upeasti osaat vielä löytösi tuunailla..

Ja nyt kaapista meille kuvaa.. hyvältä näyttää ainakin tuossa pikkupalasessa..

Hyvää viikonloppua

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Kiitokset ihanaa kun käyt vierailemassa ja niin olen ihan heikona tuohon katiskaverkkoon, näyttää kaappi täydelliseltä.
mukavaa viikonvaihdetta
ilona

maiju kirjoitti...

Kyllä se vaivannäkö vaan kannattaa - vau! Mullakin on pari viikkoa seissyt makuuhuoneen nurkassa varmaan 100-vuotias perintökomuutti, jolle pitäisi tehdä yhtä sun toista.

Kauniita kuvia sinulla!

maiju kirjoitti...

Kyllä se vaivannäkö vaan kannattaa - vau! Mullakin on pari viikkoa seissyt makuuhuoneen nurkassa varmaan 100-vuotias perintökomuutti, jolle pitäisi tehdä yhtä sun toista.

Kauniita kuvia sinulla!

maiju kirjoitti...

Hups, nyt taisin rienata sinua monella viestillä - oli uusi juttu tämä valvontamenetelmä. Soriiiii! =)