maanantai 1. joulukuuta 2008

Minkä värinen joulu tulee ...

Käyn valtavaa tahtojen taistelua tuleeko meille punasta jouluksi vaiko vaan valkosta ... Punasia koristeita kyl löytyis , mut tuntuu etten saa niitä yhistettyä mihinkään ja valkosia koristeita on niin vähän jemmassa , enkä raskis alkaa kaikkee ostaankaan . Keittiöön tein verho viritelmä johon nyt mietin et mitä lisäx .. Täytyy kattoo et minkävärinen joulu nyt meil sit tuleekaan .. Ja seki viel ku eilen olis saanu "virallisesti" alkaa hössöttään jouluu niin fiilis oli täysin kadoksissa ..
:(

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Meillä yleensä ollut punainen joulu ja punaisia joulukoristeita kaapit pullollaan mutta tänä vuonna ajattelin valkoista joulua.... saa nähdä miten käy.
Joulu fiilis se on kadoksissa minultakin koko viikonlopun satoi vettä =( ja nyt hirmu liukkaat tiet ja lumet lähtenny=(

Ai niin verhot näyttivät upeilta=)

Karita

maiju kirjoitti...

Tiedätkö Maano - mulla on ihan samat fiilikset eli joulumieli on ollut vähän kateissa. Myös tuota punaisen käyttöä olen miettinyt ja todennut, etten aikaisemmilta vuosilta halua juuri mitään koristeita nyt käyttöön. Pelkkä valkoinen joulu tuntuu silti vähän pliisulta?? No, ehkä se tästä - laitan varmaan paljon havuastelemia ja eilen koitin sprayta valkoiseksi yhden olkipukin - tuli tosi hyvä!

Mari kirjoitti...

Hiljaa hyvä tulee ;) Kauniit verhot olet laittanut!

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Kauniit verhot. Levollisen näköiset. Meillä on vähän sekavärinen joulu. Mie laittasin varmaan pelkästään valkosta, valkoset joulukukatkii on niiiin ihania, mutta isännän mielestä ei oo mitään joulua jos ei oo punasta. Niillä on kotona laitettu aina semmonen oikeen perinteine joulu, pesty talo lattiasta kattoon ja sit punaset matot, punaset verhot, punasia tonttuja... :) Joulutähden ostan miehelle punasen ja itelle valkosen. Ja oon huomannu että semmonen sekavärinen on oikeen kodikas :D

Hanna kirjoitti...

Verhot näyttävät kovin kauniilta ja kuva muutenkin tunnelmalliselta! Ensivisiitillä teillä...

Meke kirjoitti...

Ihanan valkoista, kuin lunta teillä. Se valaisee pimeää ja synkkää joulukuun alkua. Jospa sieltä vielä lunta tulisi teitä valaisemaan. Mukavaa viikon alkua!

Penni ja Lilli kirjoitti...

Ihana vitkutin sinulla on köökissä. Mitä tuo tuollainen höytyvä on siinä ympärillä? Hienolta näyttää.
Maano...omat lamppuni löytyivät Klaukkalasta Pussukka sisustuspuodista. Eikä olleet edes hinnalla pilattu.
Sinä se olet taas kerennyt kaikenlaista...täällä ei tapahdu ei sitten mitään. Liian paljon tekemistä, niin hanskoja ei saa naulasta ollenkaan...
Mukavaa viikkoa! Minna :0)

Unknown kirjoitti...

kovin kaunista!!!

Unknown kirjoitti...

...meilläkin siis sekavärinen, koska valkoista muutenkin laitettu lisää ja lisää..VAIKKA rakastan värejä.

Nina kirjoitti...

Kauniilta näyttää verhot!
Minäkin pohdin hiukka, kuinka paljon ja mitä väriä jouluumme laitan, mutta tämä kylmä pimeys jotenkin tahtoi saada jotakin lämmintä kontrastia ja päädyin kuin vaivihkaa asettelemaan syvän viininpunaista väriä kotiin ja ihan hyvältä tuntui.

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

jotenkin vain tuo valkoinen vetää puoleensa, sinun kuvakin on vain niin rauhallinen. toivotaan lunta ja pakkasta.
Ilona

tinttarus kirjoitti...

Anna vaan sen joulumielen hiipiä, älä hoppuile, kyllä koti pikkuhiljaa saa juhla-asun ylleen.....punaisen taikka valkoisen, kultaisen taikka hopeisen.....
Ihanan levollinen tunnelma tuossa kuvassa!

Minulla on tänään tällainen joulurauhan metsästysfiilis. :) Joka koloon kirjuuttelen omia tuntemuksiani siitä, miten kaiken keskellä se juhlan perimmäinen syy on kaikkein tärkeintä.....

Tiia kirjoitti...

Tunnelmakuva kerrassaan! Minulla joulu taitaa syntyä monen eri jouluvärin tuotoksena. Valkeaa, ruskeaa ja ripaus punaista. Näyttää olevan myös hyppysellinen kultaa..

Penni ja Lilli kirjoitti...

Maano kuuleppas...postia pukkaa blogissani sinulle.
Lämpöisin ajatuksin, Minna :0)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä mennään eri huoneissa eri väreillä, kuisti on ihan valkoinen, tuvan pääty sininen, salin päästä en vielä tiedä, ehkä vihreä, punaista saavat lapset sitten ripotella pienen ohjauksen kanssa, ainakin keittiöön ja yläkertaan mielin määrin. Jokaiselle jotakin.

Lankamari