lauantai 29. marraskuuta 2008

Sirpaleita ja kynttilän valoa ..

Tovi sitten aloin väkertää meän köökkiin uutta lamppua .. eka mul oli tämmönen härveli katossa ja siinä keskellä roikku sinkkinen lampunvarjostin lamppuineen . No talossa asuva mies puolinen ei sitä suopein silmin katsonu ,joten ei auttanu muuta kuin laittaa vanha lamppu takas ... minä tietty sen verran roppakopara et enköhän puottanut lampun ison lasikuvun lattialle ja tietty se hajos .. joten ny ollaan viimoset kaks viikkoon oltu sit roikottimen kynttilän valossa .. no ei sen puolen lehtitilauski loppu täs muuan päivä sitten ja nälkänen suu on aina eväänsä löytäny vaix pimeessäkin , joten saa nähä tuleeko meille lamppuu enää ollenkaan ;) .. no tuleehan se tietty ku "se oikee" kohalle tuloo :)
Yhden kranssinki sain aikasex tais olla jo viimeviikonloppuna ..

6 kommenttia:

tina kirjoitti...

Voi miten hienoa sulla nyt sain inspiksen.Kiitos!
Ollut nääs vire kateissa saisrastelujen myötä:0)

Mari kirjoitti...

Tosi kaunis tuo kynttiläsysteemi. Kranssit on täällä vielä ihan vääntämäti:)

Krisse kirjoitti...

Oikein kivat ..molemmat.
Hyvää ekaa adventtia sinulle toivottaa sinulle Krisse.

Heidi kirjoitti...

Kauniita! Ihanaa ensimmäistä adventtia :)

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Ihanasti kirjotat, täältä saa aina mukavat naurut :) Kaunis on teidän uusi valaisin! Huolisin meillekkin, on tuo paljon nätimpi kun meidän keittiön ikea lamppu.

Galleri MochB kirjoitti...

Din dialekt är lite knepig ibland...:O) men om jag förstod saken rätt så myser ni under ljusens sken om kvällarna... Tror jag skall införa det i vårt hus också...:O)