sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Edistystä

Pitkä tovi kerkesi kulua edellisestä päivityksestä .. mut hengis ollaan :) . Remppailen täällä tätä omaa kotiani pienellä budjetilla ja omin voimin , eli hitaasti edistyn :) . Mutta nyt on odotettavissa jotakin .. keittiö olisi rempan kohteena , tarkotus olisi täällä vaihtaa keittiö tasoa , ylä kaappia poistaa , lattian vaihdosta ja seinäkin pitäisi saada uuteen kuosiin .. paljon olisi työtä ja kaikki rempat tulen tekemään aina sopivan edullisen materiaalin eteen tultaessa .. ensimmäisenä saa uudistusta sitten seinä . Seinässä oli valkoinen vanha tapetti ja sen alla sähäkkä vihreä , seinään tulen laittamaan panelia ja tällaista tapettia .. Tapetti kaupoissa olen kolunnut aina alelaarit josko jotain kivaa tapettia tulisi vastaan , ja tälläinen tapetti sitten löyty 10e laarista . Tapettia tulee vain seinän ylä osaan ja se on helppo ja edullinen vaihtaa aina kyllästymisen kohdatessa :)

7 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Oikein kivan näköinen..meille tuli makkariin 1 e tapettirulla....

Marjo kirjoitti...

Voi remontti piristää aina, kätevä oot kun itse saat aikaan, musta ei olisi.On sua kaivattukin tänne blogistaniaan, aloitin itsekin juuri blogin joten tervetuloa.Ja tsemppiä remppaan, tuun kurkkimaan mitä olet saanut aikaan!

PikkuBertta kirjoitti...

Ihanan tapetin olet löytänyt:)

Kirsi kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. Tapetti on ihanaa, näyttää varmasti hyvältä seinässä.


Kirsi

tiina kirjoitti...

Kaunis on tuo tapetti. :)

Veera kirjoitti...

Kiva, kun saatiin kuvia pitkästä aikaa. :) Pitää treffata pian ihan livenäkin. ;) Tosi kivan tapetin olet löytänyt! :D

maano kirjoitti...

kiitti kommenteista .. päivittelyt on kyl blogissa jääny kun mitään ei juuri sisustusrintamalla oo tapahtunu , teidän ihania blogeja olen kyllä käyny kurkkimassa