perjantai 3. huhtikuuta 2009

Synnyinseudulla ja tunnustuksia ...

Muistelin et joku oli joskus laittanut postauksen synnyinseuduilta , ja minusta se oli kiva aihe joten päätinpä nyt "postata" sen . Viime viikonloppuna tie vei synnyin seuduille korkealle käsivarteen , kylläkin surullisissa merkeissä ... Mutta siis näissä maisemissa minä olen "ensihetkeni" viettänyt . Vaikka ikää ei niin hirveästi olekkaan niin silti olen elänyt ajan että "kotiimme" (asuimme mummolassa) ei tullut juoksevaa vettä, vaan avannosta lähi joesta sen haimme , ei ollut sähköä ja koko kylässä oli vain yksi puhelin liittymä . Muistan ajan jos joku puhu kylässä puhelimella , niin muihin kylän taloihin ei voinut soittaa .. tuntuu uskomattomalta kun ajattelee mihin kehitys on vienyt meidät nyt kännykkä aikaan ..

Mutta jotain kivaakin Eijan kudontablogi antoi minulle nämä kaksi ihanaa tunnustusta Kiitokset ja halaukset . Sekä Onnela blogin Anu ilahdutti minua tällä jälkimmäisellä tunnustuksella , Anulle lähtee halaukset myös .Tällä kertaa en jatka tunnustuksia ,vaan jokainen sen voi napata blogistani mukaan :)

9 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Minä kiinnyn aina paikkaan..ja moneen muuhunkin asiaan.
Olen ajatellut että jos minun pitäisi muuttaa pois synnyinseudulta ..se olisi todella vaikeaa...

Aina myös olen ajatellut että lasten läheltä en haluaisi muuttaa pois..

mutta onnittelut tunnustuksesta..

Mari kirjoitti...

Onnea tunnustuksista! Kauniita kuvia synnyinseuduiltasi...

Maria G kirjoitti...

Upeita kuvia! Onnea tunnustuksista. Mukavaa viikonloppua!

Sari kirjoitti...

Kauniita kuvia synnyinseudultasi. Itsekin muistan, miten toisessa mummolassani oli pitkään vielä ulkovessa, ei sähköä, eikä televisiosta tietoakaan. Isovanhempani olivat tosi vanhoillisia ja hirveä taivuttelu oli heidät saada sähköt ottamaan, saatika asentamaan vesijohdot ja mahdollisuuden saada vettä suoraan hanasta. Nyt isoisäni on jo mullan alla, ja isoäitini osti joku vuosi sitten pienen yksiön kirkonkylässä. Niin se vaan aika juoksee ja asiat muuttuvat. Onnea sinulle tunnustuksista! Ja mukavaa viikonloppua!

Sirkka kirjoitti...

niin ja mihin se vielä johtaa...

onnittelut tunnustuksesta.

synnyinseutu on meille useille se rakkain paikka...ja muistoissa on hyvä elää...

kiva kun piipahdit ja iloista viikonloppua!

Lennu kirjoitti...

Heipsan!
Kauniita kuvia ja nostalginen juttusi herätti ajatuksia menneestä. Ajatella, että nyt voidaan sättäillä ja faxata ja tehdä vaikka mitä lankoja pitkin miljoonat yhtäaikaa, kun ennen tosiaankaan ei voinut kun puhua yksi kerrallaan pienessä kyläsessä.
Ei tarvitse kampea vääntää - hoetaan vaan että bittiavaruus nielaisi viestit. Mitähän on 30 vuoden kuluttua...
Ihanaa viikonloppua toivottelen.

"Kantriina" kirjoitti...

Onnea siulle Maano saamistasi tunnustuksista!
Nuo kuvat ovat tosi upeita!! <3

Terkuin,
Kantriina

Minttu kirjoitti...

Iltaa,
Kauniita kuvia synnyinseudultasi ja Onnea tunnustuksista! :) Niin on ajat aika nopsaan muuttuneet... Mukavaa viikonlopun jatkoa ja Iloista virpomispäivää! <3
Terveisin Minttu

Penni ja Lilli kirjoitti...

Ompa kauniita kuvia. Voisi kuvitella että on hiljaista ja rauhallista tuollaisissa maisemissa.
Pohjoisessa tahtoisin itsekin taas käydä. Se on niin erilaista siellä, kun ei ole ainainen autojen pörinä ja muu hälin korvissa vuorokauden ympäri. Itseeni on tehnyt juuri sellainen totaalinen hiljaisuus todella suuren vaikutuksen ja sitä kaipaa tosi usein.