lauantai 27. joulukuuta 2008

Huh huh ...

Huh huh tätä oloo .. eli arvata saattaa et kinkku ja suklaa on maistunu ... mut kilttinäkin on ilmeisesti sit osattu olla . Joku aika sitten en "ymmärtäny" yhtään mikä viehätys näissä mailegin pupuissa on mut ny oon hurahtanu täysin "heihin" , ja yllätys yllätys mitkä löyty lasten paketeista :) eli tällanen ihastuttava pariskunta , jotka jostain kumman syystä on äidillä olkkarin pöydällä eikä lasten hyllyssä ;) ..Eilen pyörähin pikasesti alennus myynneissä ja mukaan tarttu yx vaivanen matto eteiseen 2,5 e .. niin ja ostin köökkiin lampun jonka ukkeli pitäs kohta viritellä paikoilleen ... se on sit eriasia sopiiko se "suunnitellulle paikalle" vai löytääkö osoitteensa meän eteisestä :)

PS. En tiiä mikä täs blogissa jumii , ei anna korjata kirjotusvirheitä ollenkaan jälkeen päin :/ , joten koittakaa saada jotakin tolkkua ..

10 kommenttia:

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

täällä kurkkimassa ja toivottelemassa antoisaa uutta vuotta
Ilona

Anne kirjoitti...

Söde pupupariskunta onkin!
Itse olen Mailegeja rakastanut jo viitisen vuotta eli niitä meillä sitten onkin vähän turhankin paljon.Mutta eikös puput tunnetusti ole kovin lisääntyvää sorttia?
Täällä kanssa kovin ähky olo ja uuden vuoden jälkeen pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja aloittaa kunnonkohennus että arkea taas jaksaa..

"Kantriina" kirjoitti...

Ihanan lahjan sait lapsiltasi <3
Nuo puput on kyllä ihastuttavia... miullakin on niitä muutama. Yksi istuu tälläkin hetkellä kuistilla ja ottaa siinä aina vieraat vastaan :)

Jouluherkut on maistuneet täälläkin.
Miun maha on kuin rantapallo... olispa mielummin edes vaan potkupallo :D
No ensi vuonna sitä ehtii taas pienentää ;)

pioni kirjoitti...

Nuo puput on kyllä niin ihania. Meillä tyttö sai Mailegin nissetytön joululahjaksi, oli kiva valita se joulutoivelistalta;)

Krisse kirjoitti...

Juu, sama ähky täällä Vaaralan väellä.

hyvää Uutta Vuotta!

Nicole kirjoitti...

Kyllä Mailegin puput ovat ihania. Minäkin olen ostanut niitä lapsille (vaikka haluaisin ne itselleni!).
Hyvää Uutta Vuotta sinulle ja perheellesi!

Hanna kirjoitti...

Ähkyä pukkaa ihan olan takaa, onneksi pääsee jouluherkuista vuodeksi eroon... Ihana on sinun pupupariskuntasi :)

tinttarus kirjoitti...

Suloinen on pupupariskunta!
JA puputhan tosiaan ovat nopeita lisäämään peuettaan, joten pitäähän niitä sitten lisää saada.....:):):)

Viimeiset suklaat (ennen seuraavia) huitaisin suuhuni kun tähän hetkeksi päätin istahtaa. VAtsanseutu huutaa armoa, mutta mutta kun on niin vaikea antaa herkkujen vain olla.....

Pian vaihtuu vuosi seuraavaksi ja on taas aika antaa niitä lupauksia, joita on aina vain yhtä vaikea pitää. Onko siis mieltä mennä lupailemaankaan, ettei tarttuisi herkkuihin!? Enpä taida luvata ollenkaan, hih!

Kaikkea kaunista ja ihanaa vuoteen 2009!

Anonyymi kirjoitti...

Taidat olla samanlainen "kirppu"penkoja kuin minäkin.Ihania löytöjä sieltä kyllä tekeekin.Tervetuloa muuten vierailulle PikkuBertan sivuille.Loin blogini vasta muutama päivä sitten.Mukavaa vuoden vaihdetta teille.

Minttu kirjoitti...

Mie tulin toivottelemaan Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta 2009!

Terveisin Minttu