tiistai 13. tammikuuta 2009

Ihmeellinen talvi ...

Toissa yönä heräsin kun sato vettä .. Tammikuussa (?) jolloin meillä pitäs olla paukku pakkaset ja kolapartionki olis pitäny olla jo useesti työntouhussa.. Saa nähä tuleeko tänä talvena ees kunnon hiihtokelejä , vai onko meillä kevät jo ennen kuin huomataankaan .. Laitan kuvan teille tuosta meidän talon nurkalta , josta pyörä on huristellu telakalle ja sivakat tullu tilalle :)

27 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että miten ihanat vanhat sukset:-) kaunis kuva!

PikkuBertta kirjoitti...

Ihmeellinen talvi tosiaan.Ei taida olla sivakoille nyt käyttöä.Odotellaan pakkasta.Täälläkin räystäät tippuu ja jäätyöt oli pudonnut puunoksilta pois.

PikkuBertta kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Niin,ihmeellinen on taalvi.Täälläkin räystäät tippuu ja lumet sulaa kohinalla.

Mari kirjoitti...

Ihanat sukset!

päivi kirjoitti...

hei maano ja kiitos vastauksestasi<3
niitä liinoja koskien... ottaisin niitä vaikkapa 5 kpl ja vaikkapa niitä neliskanttisia... jos ei niitä ole tarpeeksi niin osa voi olla niitä eri mallisia... ei niin mallilla väliä:D
osoitteeni taitaakin sieltä putiikilta löytyä ja summaa voit laittaa vaikka sp:llä?
etukäteen kiitellen päivi
ps. kiva postaus ja ajankohtainen meilläkin:D:D

Anonyymi kirjoitti...

Tosiaankin ihmeellinen! Maanantai aamuna kun lähdin niin vettä satoi kun kesällä ja kastuin ihan märäksi=(

Karita

titta kirjoitti...

Ällöttävän märkää ja lumikin on huventunut niin, että hiekkalaatikko paistaa, lapset toki ilahtuivat kun pitkästä-aikaa näkivät sen. Outoa tosiaan että teilläkin on niin kehnoa keliä.

"Kantriina" kirjoitti...

Lunta tuprutti valtavan suurina hiutaleina tunti sitten... saman tien se suli pois. Plussakeleillä mennään siis täälläkin taas tänään, loppuviikoksi on luvattu kylmenevää :) Ihanat punaiset sukset siulla, ei muutakun sivakoimaan oikein viimoisen päälle :) Niin jos siis tulee sitä lunta...

Sirkka kirjoitti...

Täyty oikein tulla kertomaan sinulle, olen luullut koko ajan, et olet Ilonan liikkeessä töissä, ei älä kysy mistä moinen ...jostain vain. Mut nyt tiedän...missä olet:)

Kaunis kuva suksineen ja töttöröineen:)

valkeataika kirjoitti...

Tämmöiseksi meni lapin talvetkin, eilen tuli vettä taivaan täydeltä ja joka paikka märkänä, aamulla pakkasta 15. Hiukka liukasta, sulla on kuiten sukset valmiina..Meillä jäätyi Laurin potkuri maahan, eikä irti millään, kesää odotellaan.-sanna

Hattaramaa kirjoitti...

Hih! Räystäiden tippumisesta tuli mieleen kuulemani juttu: eräässä talossa oli rakennusporukan toimesta tehty himppa muutoksia. Huopakaton tilalle oli kuitenkin asennettu tiilikatto. Ja seuraavana keväänä toden totta- räystäät tippui. Rakennusfirma niin se meni konkunrssiin (mitähän muuta ne oli tehneet)

Maria kirjoitti...

Tähän aikaan vuodesta taitaa olla hienoa asua pohjoisessa: On lunta ja pakkasta. Keväällä olisi kiva asua etelämpänä ja saada kevät aikaisemmin. Puutarhassahan tämä pohjoisuus siteen näkyykin: Monet hienot lajit ei täällä viihdy.
-Lähettelen lumiajatuksia ja -toiveita sinnekin! :)

Mari kirjoitti...

Tosi kiva idea; talvella sukset ja kesällä fillari:)

Kirsi kirjoitti...

Onpas nostalgiset "hiihtimet". Mukavaa alkanutta vuotta.

Kirsi

Marge kirjoitti...

Hieno nostalginen kuva!

Minttu kirjoitti...

Hei vaan!
Kyllä on tosiaankin kummallinen talvi ollut... Kaunis kuva jälleen! Hyvää viikon jatkoa!
-Minttu-

Napsanakkeli kirjoitti...

Ihmeellinen talvi, sanos muuta. Maanantaina ratsastustunnilla sade ropisi isosti maneesin kattoon ja opettaja tuumaili että kylläpä sataa... ja nyt on tammikuu... hohhoi...

Nuo sukset talon seinää vasten on kiva piristys.

Mun blogissani on haaste sulle!

mimosamamma kirjoitti...

Moi Maano!
Samoja asioita olen minäkin harmitellut mutta jaksan edelleen odottaa kunnon talvea...jospa se vaikka helmikuussa tulisi ja olisi suksillekin käyttöä:)

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Tulin ihastelemaan kuviasi ja kotisi tunnelmaa :) Täällä kanssa on lumeton maa, onneksi sentään tuli pakkasta ettei ihan vesi ropise...

Riikka kirjoitti...

Tänään on kaunis pakkaspäivä, mutta lunta harmittavan vähän.. Jospa meille vielä talvi tulisi, olisi näin mukavampi odottaa kesää.. :)
Mukavaa viikonvaihdetta! :)

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

minähän se täällä toivottelemassa mukavaa viikonloppua hiihtelijälle
Ilona

päivi kirjoitti...

kiitos sinulle taas ihanasta palvelusta...
liinat ovat juuri niin kauniita kuin kuvassakin<3
halauskiitoksin päivi:D

mimmuli kirjoitti...

Olipas tutun näköinen renginkaappi...liekö peräti samalta tekijältä meidän kaapit? Minä laitoin kanssa valkoiseksi aikoinaan.. kevättä kohti=))

Villa Vaalea kirjoitti...

Juu, kyllä kovasti vaihtelee ilmat. Ensin on pari päivää pakkasta niin että paukkuu, sitten tulee lunta ja hetken päästä ollaan nollilla ja vettä sataa.

Galleri MochB kirjoitti...

Charmiga skidor! Bra att de kommer till användning som dekoration åtminstone...:O) Här har vi haft kallt, så vi har is att skrinna på, men ingen snö för skidorna...

Sarppa kirjoitti...

Talvet on nykyään ihan kummallisia, niin ja kesät kans..

Sinulla noita aarteita piisaa..