perjantai 24. lokakuuta 2008

Kirppuiluu , onnettaren ja postipojan tuomaa ..ja viel tuunailuukin :)


Eilen pyörähin kirpulla ja mukaan tarttui 2 pientä jakkaraa yhteensä 5e .. lisäksi tein ihan kivan ostoksen :) , no oikeesti en niitä olis välttämättä tarvinnu mut en voinu kävellä ohi .. heh .. eli 7 vanhaa riihimäen purkkia kansineen kokoo oli 1 litrasta 5 litraan , ja voitteko kuvitella mihin hintaan koko potti 3,50e :)


Sitten lähetin Mildalle eräitä pieniä "juttuja" ja katsokaa minkä ihanuuden hän lähetti minulle :) ihanaisen tyynyn :) Kiitos Milda !


Sit mul on ollu viel onnikin mukana , Talo maalla blogista voitin tällaisen ihanuus setin :) Kiitokset viellä kerran :)


Kirppu jakkara joutui sit tuunailuun ja tässä loppu tulos :) .. nöpöttää meiän veitikan keinutuolin edessä :)

22 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Onpas hurmaavat jakkarat. Olen itse haaveillut tuollaisesta "lypsyjakkarasta". Ei vain ole osunut kohdalle sopivaa.Rentoa viikonvaihdetta =D

maiju kirjoitti...

Sulla on kyllä ollut onnea matkassa - ihana tuo palkinto sekä hyviä kirppislöytöjä! Joku ei oikein ole osannut hinnoitella noita lasipurkkeja, kannet ja kaikki...=)

Sarppa kirjoitti...

Hienon palkinnon voitit.. ja löytösi saa minut vihertään =)

Anne kirjoitti...

Koko blogisi on kyllä oikea ideoiden aarreaitta!!
Ihan mahtavia tuunailuja postaus postauksensa jälkeen.
Mukavaa viikonloppua siulle toivottelen.

Vuokko kirjoitti...

Nätisti tuunattu jakkara! Hyvää viikonloppua!

Mari kirjoitti...

Ihana tuli jakkarasta:) Tuo tekstikin on niin kauniisti kirjoitettu. Kelpaahan siinä pieniä koipia lepuuttaa:)

Nicole kirjoitti...

Riihimäen purkit sait todella edullisesti! Ja ihanasti olet laittanut jakkaran!
Hyvää viikonloppua sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Hienot palkinnot voitit:) ja löytösi ovat kyllä edulliset.

Karita

Olivieno kirjoitti...

Ekaa kertaa kommentoimassa täällä; koko blogi on ihastuttava ja erityisesti kiitos musiikista! Olen juurikin päivittämässä omaa soittolistaani ja mietin mitä siihen laittaisi, tuo Def Lepard on ollut suosikkejani joten kiitos vinkistä!

pioni kirjoitti...

Tulipas jakkarasta ihana!

Minttu kirjoitti...

Heippa!
Tosi suloinen tuli jakkarasta! Itsellä myös työn alla pieni jakkara... toivottavasti saisin siitä tehtyä yhtä kauniin! Kysyisinkin, että maalasitko koko jakkaran ja hiomallako sait kulutetun näköistä jälkeä? Kiitos!!
-Minttu-

Tiina kirjoitti...

Ihana tuo Pause-jakkara... miulla ei tuollaista lypsymallia vielä olekkaan... no, ehkä joskus.. ;)

"Kantriina" kirjoitti...

Edullisia löytöjä olet tehnyt ja sitten vielä palkintoa pukkaa... naama vihreänä täällä taas katselen kaikkea ihanaa :) ...Mildan tyynystä puhumattakaan! <3

Elsa kirjoitti...

Mikä säkä sinulla, Riihimäen lasipurkkeja 3,50 e! Olit oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Muutenkin taidat olla onnenlapsi, palkintoja ja kertakaikkisen hienoja löytöjä! Punainen lypsyjakkara on oikea söpöläinen...

:))

Sirkka kirjoitti...

Minä en osaa mitään sanoa:)) huipussa olet noitten kirppisjuttujen kanssa. aivan mahtavat ostokset...niin edulliset ja ihanat. Tyyny on kanssa kaunis, mut tuo viimeinen kuva on paras aivan ihana teksteineen.

Anne kirjoitti...

Ihanii jakkaroita! miten ihmeessä tuohon hintaan voi löytää noin ihania??? ja sul on ollu kyl hyvää tuuria matkassa, kun kaikkee kivaa oot voittanu. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

Krisse kirjoitti...

Jakkarat ovat ihania. Täällä kirpparilla viime sunnuntaina pyysivät samanlaistaa jakkarasta 30e.. uskomaton hinta. Jäi sinne.
Oletko tehnyt tekstin miten... ihana idea.. matkin varmaan sinua.,
Terveisin Krisse

maano kirjoitti...

kiitos kommenteista :) .. krisse mummi ohho olipas jakkaralla hintaa .. tekstit teen sabluunalla jonka tekasen ite ja sit korjailua maalilla , tummennusta tekstiin ja reunojen ylimenneet maalit valkosella piiloon :)

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Täällä yksi jakkarafriikki on todella KADE... Tuo tuunattu Pause on ihan huippu! Miks miun matkalle ei satu tommosia löytöjä?! No, saivat varmasti rakastavan kodin teiltä :) Ihanat.

Meke kirjoitti...

Tää on hieno. Hyvä idea kirjoittaa Pause :)Kirppislöydöt uskomattomia ja vielä arvontapalkintokin! Omaa jakkaraansa vielä odottava....

noora kirjoitti...

Ihania löytöja ja nerokkaita tuunauksia sulla täällä. Kotisi on todella kaun is ja täynnä kauniita yksityiskohtia! Jatka samaan malliin!

Anonyymi kirjoitti...

tosi kivoja ideoita sulla...ja hienosti tuunattuja "mööpeleitä".itekki tässä just muistin että mullakihan on yks jakkara tallissa..ja heti huomenahan sitä pitää alkaa maalaan..ja valkoseks,tietysti!kiva blogi,tuun kyllä toistekki!:) <3:mellä heidi