tiistai 30. syyskuuta 2008

Lamppuloinen ja roikotin ...


Muistatteko kun joskus kerroin teille et ostin kirpulta lampun .. kauan mietin et otanko vaiko enkö . Toisaalta tavalla no joo.. aikasta äläskelponen mut sit toisaalta viehättävä :) . Luulempa et tämä on niitä ostoksia joihin tuun aikojen myötä ihastumaan, tai sit kohta mietin et mikähän mielenhäiriö minulla on ollut kun sen kotiini oon raahannu ja heivaan sen mäkeen .. eihän lamppu kustantanut kuin 2e , mut nyt olen YRITTÄNYT olla raahaamatta kotiin esineitä mille ei heti löydy käyttökohetta :) . Tämmösessä kuosissa se pötkötteli kirppupöydällä :/


Sit pienimuotoisen käsittelyn jälkeen ..

Jossain ihastuttavassa ruotsalaisblogissa törmäsin mielestäni ihanaan hengari roikottimeen ja väsäsin samanmoisen itsellekkin ..

17 kommenttia:

Cia kirjoitti...

no sit jos siihen kyllästyt niin lähetä mulle:)ihana henkarikin!

Sirkka kirjoitti...

Muuttuihan se , meinaan nää sinun juttusi :)kyllä kun aivoriihet vielä toimii ja on ideoita väsätä niin mikä ettei, ei muuten kaikilla ole:)) Kesällä ostin yhdestä sisutuskaupasta pienen henkarin, jossa oli neljä pyykkipoikaa ja tekstilaatta, jossa luki puutarhahanskat, ihastuin siihen laattaan ja laitoinkin ulos roikkumaan, kunne viikon päästä katsoin kaikki teksti oli lähtennyt pois, sateessa, et sen pituinen se:)

Mari kirjoitti...

Ihanat tuunaukset taas... Ja mulla aina samat kommentit:)

Nicole kirjoitti...

Ihan pienmuotoinen muutos =). Ihanaa siitä lampusta tuli! Henkarikin on kiva!

Tiina kirjoitti...

Hienoja olet taas väsännyt.. :)
Juu.. ja niin piti vielä sanomani, miulla on kanssa tuollaset hiihtimet nyt autotallin kulmilla... niin..löysin sieltä mummolasta ne kanssa! ;)

Sarppa kirjoitti...

Ihana toi henkari...mitäs aattelit siihen laittaa ja minne? ja lamppukin mukava löytö..

Krisse kirjoitti...

Kiva henkari-idea...
Ja kivat tuunaukset.
-Krisse-

Villa Vaalea kirjoitti...

Hih, et usko, mutta olen myös askaroinut tuommoisen henkarin. Epäilemättä saman blogin innoittamana:).

Hurjasti olet taas askaroinut ihastuttavia juttuja!!

maiju kirjoitti...

Mulla on kirpparilta ja joka paikasta nyt ostokiellossa kaikki tuikut, kynttilänjalat, peilit, maljakot ja tuolit. Ei vaan mahdu meille enää yhtään ja harmittaa, kun vievät tilaa. Sähän olet päässyt lampun kanssa pitkälle, kun on jo seinälläkin. Uusi varjostin olikin hyvä veto!

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Henkarin jossain myös bongasin, kiva idea ihan tekee mieli kokeilla.
keskiviikon pakkasaamusta
ilona

Anonyymi kirjoitti...

Ihana lamppu ja edullinen:)

Hanna-Maria kirjoitti...

Ja taas se on tuunannut :) Ihania ovatten! Näin sitä syntyy kaunista, kun hieman väkertää ja etenkin käyttää valkoista maalia...

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Kiva túo lampun varjostin! ja henkari idea on kiva!
Mutta olisin vielä kysynyt ihan tuosta kanervakranssista(mikä on upea) että on siellä alla styrox vai minkälainen kranssi vai teitkö vaan suoraan ilman kehikkoa??? mun ei ole oikeen kranssit onnistuneet:(

maano kirjoitti...

Vastailempa anulle tuosta kanerva kranssista . Pohjaksi keräsin pari pajua jotka väänsin ympyräksi ja sitten nuista kanervista tein pieniä kimppuja (sidoin rautalangalla) ja niitä liitin tuohon paju kranssiin aina 2 nippua vierekkäin :)

kati kirjoitti...

Hieno tuunaus! Henkarikin oiva idis!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
olen jokusen aikaa käynyt blogiasi kurkkimassa ja täytyy sanoa et kateellisena katselen kun tuunailet mitä hienoimpia juttuja!
Siis IHANIA!

Mukavaa syksyn jatkoa,
Kati

Krisse kirjoitti...

Oikein kiva lamppu. Ja mukava kun joku jaksaa tehdä tuunauksia. Hengarikin on hauska..
hyvää sunnuntaita!