tiistai 23. syyskuuta 2008

Kirppuiluu ja tuumailuu ..

Olipa kiva kun moni jätti kommenttia tuohon edellisen postauksen pyyntöön ! Pääsin kurkkimaan uusiin ihastuttaviin blogeihin , ja sitä kautta näkemään kuka tänne jaksaa kurkkia :) . Niin ja "vakikalustolle" :) kiitos kun kommentoitte vaikka teidät jo "tunnenkin" :) . Mut lyhyestä virsi kaunis , eilen pyrähtelin kirput läpi oikein ajan kanssa ku kerranki pääsin yksin .. saalis ei ny kovin kummonen ,mut taas näitä ihania astia pyyhkeitä .. nyt vois tehä itelle haastetta ja yrittää mettästää omilla nimikirjaimilla olevia :) . Sit 29 tsipaletta näitä mini mini kokosia leivosvuokia , joista vois sanoa et aikasta söpöjä :) . Ja sit yx lamppu , jota kyl pähkäsin et otanko vaiko enkö . Omalla tavallaan viehättävä yksilö , mut kuiten vaatii tuunausta .. no otin kuitenki :) eihän se maksanu kuin 2e :) . Oon porissu useemman kerran yhen kirppari yrittäjän kanssa , ja ain kertonu hälle mitä millonki haen , johon hää kyl pyörittelee päätänsä :) esim . puiset vanhat lankarullat, pyykkipojat ,pahviset matkalaukut ... viimex ostin iän vanhan kuleneen lämpömittarin , johon hää jälleen naurahti ja totes kaikkee se sieki löyät :) . Mut samaan hengen vetoon totes et tätä nykyy hää ei mitään heitä hukkaan , ku ain voi olla JOKU joka niitä "tarttee" .. ja ny hää oli hommannu niit matkalaukkuja , joita meen ens viikol katsastaan :) ( .. aloin miettiin et oonkohan kertonu jo tän jutun .. :/ ) .. no tuli uusintana jos oli jo tuttua tarinaa :) .



Poka sai syksyisemmän kranssin yllensä , joka muistaakseni oli Sia mallistosta joku vuosi sitten hankittu :)

22 kommenttia:

Hannukka kirjoitti...

Ihania löytöjä! Mun pitäisi ensin löytää se mun kirppis... Lahdessa oleva iso kirppis Lanttila oli täysi pettymys.

maano kirjoitti...

suosittelen tutustumaan paikalliseen kierrätyskeskukseen , monesti tulee aarteita vastaan pilkka hinnalla . mm pitsilakanoita ja tyynyliinoja on ollu lähes joka kerta :). ja meil ainakin tuo kierrätys pesi kasvonsa täs taannoin ja on tosi siisti paikka :)

Hanna-Maria kirjoitti...

täällä yksi vakikävijä taas kurkkimassa, mitä ihanaa olet taas tuunaillut :)Nyt minunkin täytyy ryhdistäytyä ja lähteä etsimään lähintä kierrätyskeskusta. Kivoja ja "tarpeellisia" löytöjä!

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihanat nuo pikku vuokaset, oikeita aarteita!
meillä täällä kierrätyskeskus ei ole mikään aarreaitta vaan itse luulevat niin, hintojen perusteella.

Mari kirjoitti...

Tosi kivoja juttuja siulla aina Maano:) Tänne on kiva kurkkia! Taas ihania kuvia.

Mari

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Tunnustan, käynyt oon monesti merkkiä jättämättä... Nyt pistin oman blogin pystyyn ja tajuan että se merkinjättö onkii aika tärkee juttu! :) Oot suosikkejani, käyhän se? Ja nuo pienet leivosvuoat on aivan siis ihania! *Kade* Muutenkii täällä on aina nautinnollisia juttuja ja kuvia. Tykkään paljon!

maano kirjoitti...

hih ..kati hymyilyttää tuo lause et ite kuvittelevat niin :). mun mielestä kierrätyskeskuksen periaate pitäs olla et pääasia et tavara lähtee kiertoo , ei se et niil rikastutaan :) . taannoin ostin kierrätyksestä rautalanka tarjottimen joka makso sisustusliikkeessä 14e , myivät 5 sentillä :)

maano kirjoitti...

pikku-pihlaja kiva kuulla et oot viihtyny blogissa ja tuun kyl kurkkiin sinunki blogin niin ja käy se :) . kyllähän nuo kommentit antaa pontta jatkaa päivittelyä :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvänen aika kommentoinkohan jo kun kesken lähdin kylään pikku-pihlajalle niin en muista (se dementia)
Upeita löytöjä ja taas niin kaunis kranssi!

maiju kirjoitti...

Vaude, mitä löytöjä! Täällä Pohjanmaalla on tosi huonosti noita astiapyyhkeitä, ainakaan noin hyväkuntoisia en ole nähnyt missään! Ja noihin vuokiin voi vaikka jouluna tehtailla karamelleja, jos ovat käyttökunnossa?

Krisse kirjoitti...

Voi sun löytöjä taas!
Mitä upeita pyyhkeitä. "Kade" Krisse taas täällä niitä ihailee.

Minäkin olen kierrätyskeskuksen vaki asiakas. Siellä on silloin tällöin kaikkea kivaa.

-Krisse-

marjamatilda kirjoitti...

Oletpa onnistunut tekemään löytöjä. Vien itsekin kaiken poisheitettävän , (niin mihin olen jo kyllästynyt), kierrätyskeskukseen. tunnustan usein käynneeni sivuillasi, kiitos!

Marja Kristiina kirjoitti...

Cool! Minua kyllä kiinnostaisi nähdä se ristiriitaisia tunteita herättänyt mutta takuulla fantsu lamppu!!!

Galleri MochB kirjoitti...

Minäkin kyllä täällä käyn silloin tällöin kattomaan ihania kuvia ja inspiiratiota...:O) Meillä on monta sinivalkoista pyyhkettä mutta nyt haluan punavalkoisia myös...

Marja Kristiina kirjoitti...

Tottakai saat! Jokainen linkitys tekee iloiseksi!

Ja se sinioranssi systeemi on karmea ja ne pallot antaa infantiilin vaikutelman. Mitä siellä oikein ajateltiin? Yhtä epäonnistunut design kuin Lumenen uudet paksut ja kömpelöt puuterirasiat, hah!

maano kirjoitti...

hih marja kristiina .. valotetaan muitakin et kyseessähän on tämä ihana postiauto ja sen väritys :)

Sirkka kirjoitti...

Hyvät hykkyrät sentään sinun ostoksiasi...kauniita ja käyttökelpoisia arjen asioita ja niitä tarvitaan:)
Olenkin aina sanonnut kun jotain oikein toivoo, se toteutuu ennemmin tai myöhemmin.Olen iloinen puolestasi, sait ihanan palkan , kun kauniita ja kivoja tuunauksiasi olet meille kaikille näyttänyt! Kiitos.

Tiina kirjoitti...

Ihania on taas siunu jutut täällä... yritellään palata normaaleihin kuvioihin, terkkuja!

Tiia kirjoitti...

Ai miten ihania nuo pikkuruiset kakkuvuoat!!!

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

oi mitä löytöjä ihan ihana tuo pyykkilauta , ehdoton suosikki ja vihdoin pääsin kommentoimaan
syysaamusta
ilona

Nicole kirjoitti...

Ihania juttuja olet löytänyt! Minä metsästän samanlaisia, mutta kun kirpputoreille on liaan pitkä matka niin ihania löytöjä ei tule niin usein...

Kati kirjoitti...

Olet kyllä varsinainen kierrätyksen "ihmenainen", aivan uskomattoman kauniita juttuja olet taasen tehnyt. Olet selkeästi idearikas ja vielä ahkera toteuttajakin, olen kateellinen :)