tiistai 26. elokuuta 2008

Askartelua ja vintiön huone esittely :)

Eilen innostuin hurruutteleen muutaman askartelun kirppikselle myyntiin , tiiä sitten meneekö "tämä" tyylisuunta kaupax , mut jos ei mee niin kotootaki löytyy käyttöä tai sit lahjoix .. eix se jouluki viel joskus tuu ..hih .


Tässä itkee meän juniori 1v poseerauksessaan ..



Tämän torson ostin kerran eräästä halppiskaupasta 3e hintaan , kun poistivat muotinukkejaan . Ja nyt se on saanu yllensä pojan 1v vermeet .




Tämä patakaappi puolestaan kätkee sisäänsä kaameen roju ..eiku lelu määrän :) . Kaapin löysin viime kesänä kesätorilta :) , ja väriltään se on alkuperäis kuosissaan :)



Kun taloon muutettiin tämä huone oli "ihanan" auringon keltainen . Tein edullisen pikku rempan , valkosta maalia seinään , tapetti suikaleet (kaverilta saatu jämä rulla ) seinään ikkunan molemmin puolin ja listotin tapetin , ylhäältä normi jalkalista ja alhaalla maalattua valkosta tappi naulakkoa .


15 kommenttia:

Penni ja Lilli kirjoitti...

Voi jukrat. Sun "jämätapettisuikaleet" on samaa iki ihanaa Borås ruututapettia kun mitä meillä on köökissä. Kiva idea tuo pitkä naulakko. Itse vinguin meitin iskää tekemään myös naulakon lastenhuoneeseen. Se on n.4m pitkä ja tehty niin että puutappeja ( sellaisia isoja liitostappeja, mitä nyt esim ikea huonekkaluissa on) on laitettu lautaan, mihin on porattu ensin reikiä hieman vinoon ja erikeepperiä perään ja maalia päälle. Kerään siihen pikkuruisia käsilaukkuja koristeeksi.
Ihana tuo vaatetorso :0)
Sivusi ovat ehdottomasti harvasepäivän suosikkilistalla ja seuraan myös innolla mitä tuunailet tuolla sisustusnetin puolella. "faniterkuin" Minna ;0)
Ps. koitan käydä nappaamassa kuvan naulakosta ja laitan blogiini jos haluat käydä kurkkaamassa ;0)

maano kirjoitti...

KIITOS MINNA KIVASTA KOMMENTISTA :) minä olen myös tehny ite tappinaulakon , löytyyki tuolta aiemmista postauksesta (naulakossa on maileg pupu ja a kirjain ) .. mut nappaa kuva niin mää tuun heti kurkkaan :)

Mari kirjoitti...

Voi miten sulostuttavan söpö pienen miekkosen huone! Ja jos tuollaiset askartelut ei mene kaupaksi, niin ei sitten mitkään:)

Mari

Ps. Ihana patakaappi!

Tiina kirjoitti...

Ja niin Maano... oon aina sanonut jotta tuo tapetti on siis ihan huippu... ;) hih... no joo... sama vanha juttu!!! Mutta kaunista on ja tuo kaappi on niin kaunis..
:) tiina.

Tiia kirjoitti...

Hienosti olet ideoinut ja noin hienoa tulee pienilläkin asioilla. Nätti huone =)

Anonyymi kirjoitti...

Jos ei mene kaupaksi niin tarjoa mulle jooko, minä haluaisin ja pari tyynyäkin tai voin kyllä itse ommella jos myyt tollasia kankaan palat paino kuvin (miten ne lie tehty?) Ja tollainen tervetuloa kylttikin olisi ihana kanssa.
Tuo torso on ihana, yksi juttu minkä ehdottomasti ostan jos jostain vastaan tulee (luultavemmin ei) ja kun musta on kyse niin voit arvata etä kaappi on mielestäni tosi ihana.

Sarppa kirjoitti...

Ihana tuo pojan 1 -vuotiskuva.. ja koko hänen huoneensa...ihania askarteluja.. minulla onkin jo tuollainen kyltti =) ja se on minulle tärkeä, siitä en luovu..

mitäs viel...jaa niin tuo torson hinnasta oli varmaan jäänyt 0 pois ja patakaappiinkin on aika makee rojun eku lelujen piilotukseen...

ihanan huoneen olet halvalla tehnyt ja sitä sinussa arvostan ja kadehdin kans =)

maano kirjoitti...

kiitti ihanaiset kommenteista .. heh sarppa ei siit ollu jääny 0 pois , kyl se oli 3 eeroo jos olis ollu 30 niin ei ois matkannu meil ..mut sen varmaan tiedätkin :) oot kuule itekki semmonen tuhat taituri et ei kannate "vihertyy" .

marika oon huono myymään omia tuotoksiani jos ostaja ei niitä ite näe ja pääse toteamaan työni tulosta , ku en tosiaan oo minkään alan ammattilainen vaan tämmönen jokapaikan säheltäjä :) mut jos vilmaan sulle joka nurkan ja sauman ja edelleen haluat ostaa niin katellaan sitten :) niin ja nuo on tuoksupussakoita ja tuoksutyynyjä ;)

Krisse kirjoitti...

Kyllä on pojalla mukava kammari. Olet loihtinut viihtyisän paikan lapselle.
Ja tuo kuva... on se vaan hauska...ei tavallinen poseeraus vaan tosi persoonallinen.

Toivottavasti saat askartelut kaupaksi, on ne hienoja.
-Krisse-

Anonyymi kirjoitti...

onnellisena sarpan ohella omistan tuollaisen maanosen tekemän tervetuloa-kyltin. tuossa eteisen perunalaatikon päällä se nakottaa aarteena.
lasten huone on tosi sulkku. ja siun ideas vailla vertaa!

Nicole kirjoitti...

Patakaappi on ihana ja kauniita askartelujuttuja olet tehnyt! Minä ainakin ostaisin jos tulisi vastaan! 1-vuotiskuva on niin hurmaava! Täällä pitäisi pikkuhiljaa mennä valokuvaajallekin. Voi olla että samanlainen ilme ilmestyy silloin...

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

heti tuikkasi katse tuohon tapettiin tosi kaunis...ja minäkin tunnustan olevani fanisi
ilona

mimosamamma kirjoitti...

Heissan Maano!
Valtavan kiva huone ja nuo värit ovat just eikä melkein:) Tykkään tooosi paljon:) Mutta varmasti kaikkein PARAS on tuo valokuva kuvaamista vastaan protestoivasta pikkumiehestä:D Ihana kuva!

Marja

Elsa kirjoitti...

Sininen kaappi on kaunis, ja vielä alkuperäiskunnossaan. Todentotta, eihän kaikkea tarvitsekaan/pidäkään maalata tai käsitellä jollain tavalla. Näin säilyy alkuperäisyys.

Viikonlopputerveisin,
Elsa

Heidi kirjoitti...

Ekaa kertaa eksyin tänne lueskelemaan ja ihastelemaan.
Kaunis koti Sinulla ja aivan ihania esineitä ja huonekaluja!
Ja tuo ihana hassu murre ("paraskin" savolaisena sanomaan kenenkään murretta hassuksi ;D ) oli niin mukavaa lukea että tulen varmasti toistekkin kuikkaamaan.

Mukavaa Syksyä!