maanantai 22. kesäkuuta 2009

Leikkimökki projektia ..

Meillä on ollut käynnissä leikkimökin sisustusprojekti lasten kanssa . Lapset halusivat mökistä ravintola/kaupan .. hieman se toi haastetta kun tilaa ei ollut kuin 3 neliötä , ja projektiin lähdettäessä päätin jo että mitään uutta ei osteta, vaan kaikki on löydyttävä kotoa (paitsi seinämaali) . Pienen kaupan tiskin sain väsättyä "polttopuista" .Projekti on edelleen käynnissä , mutta tänä aamuna sain pikasesti tehtyä mökkiin verhot :)

torstai 18. kesäkuuta 2009

Ihanaa Juhannusta...


Ihanaa ja toivottavasti Aurinkoista JUHANNUSTA kaikille !

maanantai 8. kesäkuuta 2009

Tooli...


Viikonlopun pikaisella kirppu kierroksella minulle tarttui mukaan 4e "tooli".. En toki kelppuuttanut sitä kotiini ilman pientä entrausta ..




Loppu"kevennykseksi" , kuva meidän terassilta ja
Suomen "kesästä" eiliseltä päivältä..

keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Hienosäätöä...

Kivoja viestejä tuli edelliseen postaukseen , KIITOS niistä :) . Minun piti vielä hiukan hienosäätää minun pöytää , niinpä tekasin siihen pienet lokerikot ... ja sit piti kyhätä viel kylttikin :)



maanantai 1. kesäkuuta 2009

Istutuspöytä


Mies rakenteli varaston ja minä sit jätepuista istutuspöydän :) . Eihän se mikään mestarinäyte oo , mut mulle passaa . Pöydän takaosaan löyty vielä varastosta pieni koriste"lista" minkä olin säilyttäny vanhasta halppishyllystä ...



Tämän pienen sinkki soikon löysin kirpulta 1e .